PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Error Captcha code.



senduranx
10/08/2011, 23:22
üyelik alırken bu hatayı veriyor baya denedim yine olmadı nedeni ne olabilir???Yardımcı olursanız sevinirim

Hapkido
11/08/2011, 00:18
Hangi server'da üyelik alırken ??

senduranx
11/08/2011, 00:48
sorunu buldum kardeş security input gözükmüyo yani resimli code gözükmüyor sizde gözüküyor mu bakarsanız sevinirim