PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Darer sorun!!



Melitokun
16/08/2011, 03:35
Arkadaşlar merhabalar öncelikle,

Ben az önce darer indirdim ve üyeilk alıp açtım. Lakin oyunu oynayamıyorum. Start warcraft III e tıklıyorum oyuna giriyor sonra local area network e geldiğimde oyun görünmüyor hiç. Acaba gece olduğu için mi böyle?? Hani oyun cidden yok mu anlamadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?? Yardımcı olursanız sevinirim.

fanded
16/08/2011, 03:41
24 saat oyun olur geceyle ilgisi yok.
senin patchinden kaynaklanabilir hangi patch var su anda.

Melitokun
16/08/2011, 03:41
Kusura bakmayın böyle bir konu açtığım için ama karıştırırken programı bi şekilde oldu sanırım. Konuyu kapatabilirsiniz.

Melitokun
16/08/2011, 03:42
patch doğru sanırım 1.26a var bende galiba ve doğrusu oymuş ve oldu zaten teşekkür ederim :)

fanded
16/08/2011, 03:44
ama diğer konuda söylediğine göre oyuna yeni başlamışsın heroları falan ögrendiğine göre darerda oynamanı tavsiye etmem eurobattleda oyna bence, noobgame gir
darerda hem kendin zevk almazsın hemde başkalarına aldırmazsın.

Melitokun
16/08/2011, 03:46
aslında bu programı yükleme amacım arkadaşlarla kendi aramızda oynamamız. Öyle bir şey oluyor sanırım. Diğer programlarla oynayamadık. Bu bize ilaç gibi gelicek inşallah olursa. Başkalarını rahatsız etmeyi bende istemem. eurobattle da noob game lere giriyorum zaten arada. Yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Melitokun
16/08/2011, 04:10
Tekrar bir sorum olacaktı. Arkadaşım darer kurdu fakat programa giremiyor. Error getting user id diye bir hata veriyormuş. Neden kaynaklanıyor olabilir??

TheTRactoR
16/08/2011, 08:16
"Error getting user id"
türkçesi kullanıcı adı alma hatası
sence sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Melitokun
17/08/2011, 00:01
İngilizcem sanırım onu anlamaya yetiyor. Ne yaptıysak olmamıştı o yüzden sordum. Ayrıca düzgün bir cevap vermiceksen hiç verme. Kimse seni zorlamıyor soruma cevap vermen için.
Eğer bu sorunu alan arkadaşlar varsa onlar için söylüyorum. En son ben yüklenmiş halini rarlayıp yolladım ve sorun çözüldü. Böyle bir denesinler yüklenmiş halini bulup belki sorun çözülür.