PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garena türkçe kurulum yok mu ?



chethin
16/08/2011, 15:26
Arkadaşa garena indirdik normalde direk türkçe çıkardı bu sefer afrika çıktı seçeneklerdede türkçe dili mevcut değil ?

Babylone
16/08/2011, 19:22
Sanırsamda ve bildiğim kadarıyla öğle bir özellik yok..

kUnTiGeR
16/08/2011, 19:23
Yok...

Babylone
16/08/2011, 19:33
kuTiGeR rica etsem E-mail'inizi alabilir mim ?

kUnTiGeR
16/08/2011, 19:41
Söyleyeceklerinizi buradan yazabilirsiniz; e-mail gereksiz.

chethin
17/08/2011, 00:05
Yok...

Önceden vardı kurulum türkçeyi kaldırdılarmı artık direk afrika çıkıyor.

kUnTiGeR
17/08/2011, 00:13
Ben hiç görmedim.