PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : na na na garena connect to server failed a



LiFeFoRLiFe
20/08/2011, 08:44
sa bu garena gene sorununu gösterdi başa bela

connect to server failed

tcp ıp le oynadım 1513-1515 denedim dün oldu bugün olmadı

dier konulardaki herşeyi denedim kuntayın verdigi plus u da indirdim roomlar 0 dı -_-

güvenlik duvarınada garena yı koydum güvenli diye

antivir i de devre dısı bıraktım su an güvenlik duvarınıda devre dısı bıraktım

garenayı reinstall edip tekrar kurup 4 serverada denedim gene olmadı

fantazi olsun diye id pw yi bos bırakıp denedim gene aynı hata

kısaca yardım :(

CaNoKaY
20/08/2011, 09:31
Bizim arkadaşda aynı sorun vardı DNS ayarlarını değiştirince sorun çözüldü.

Deneyebilirsin , ayrıca aynı sorunu alıp sadece modeme res atınca düzelenlerde oldu :)

kUnTiGeR
20/08/2011, 10:44
Modem res denenebilir. Verdiğim programı açacaksınız; lana tıklayacaksınız; istediğiniz odaya gireceksiniz; hack durumuna karşı ggc foruma girip accunuzun çalışır durumda olduğunu kontrol ediniz. Programa update geldi sorun olmaz şimdi. Bugünlerde bir sıkıntı mevcut ggc yöneticileri halletmeye çalışıyorlar. Bu arada hala 0 görünüyorsa tahmininizce boş olacak bir odaya girin r1 mesela. Sonra sayılar düzelecektir.

LiFeFoRLiFe
20/08/2011, 10:48
acc calısıyor room joiner hack e girmez inş ?

garenayi reinstall yapıp pc ye res atıp tekrar kurunca cözüldü

oncesinde res atmamısdım :/

@kuntiger hepsini yaptım roomlar 0 players gözüküyor çalışsaydı program muhtesem bise derdim

kUnTiGeR
20/08/2011, 10:50
Program çalışıyor; dediğimi yaparsanız çıkmaz; edit yapmıştım. Bu arada joiner hacktir!!!

ßanliyö
20/08/2011, 10:50
acc calısıyor room joiner hack e girmez inş ?

garenayi reinstall yapıp pc ye res atıp tekrar kurunca cözüldü

oncesinde res atmamısdım :/

@kuntiger hepsini yaptım roomlar 0 players gözüküyor çalışsaydı program muhtesem bise derdim

Room joiner hack.

LiFeFoRLiFe
20/08/2011, 10:56
tamam sakin merak tı sadece :)

kUnTiGeR
20/08/2011, 11:14
Girmez inş derken kullandığın belli olmuş sanki :/

LiFeFoRLiFe
20/08/2011, 12:48
Girmez inş derken kullandığın belli olmuş sanki :/

jfa roomdan baska girdigim room yok jfa oynadıgımı garena anlamış gibi ne zaman girsem tekte giriyor

bana güvenmiyonmu :/ :)

kUnTiGeR
20/08/2011, 13:04
In Tyler we trust;


http://img689.imageshack.us/img689/6093/tylernq.jpg

qLx.North
21/08/2011, 21:08
Önce bi bilgisayardan netin fisini çek geri tak olmassa modemi kapat aç oluyo bendede vardı aynı sorun

Gokotas
21/08/2011, 22:26
Sağlam kalıcı çözümgerekiyor :)

qLx.North
22/08/2011, 00:43
dns i dene msnin dns ayarlarını kur sorun çözülür belki