PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Replay Seeker Sorunu



imported_Freslia
25/08/2011, 15:40
Bu forumdan bi arkadaşın linkinden Replay Seeker programını indirmiştim ama ne yapıp ettiysem de replayları görmesini sağlayamadım. Replayların bulunduğu klasöre, Warcraft III'ün yüklü olduğu klasöre attım fakat hep "I sense no replays." diyor. Yardımcı olur musunuz?

TauGunner
25/08/2011, 15:43
Aynı sorun bende de vardı.Ben de bunla ilgili bir konu açmıştım.Yönetici olarak çalıştırırsan sorunsuz bir şekilde çalışır.

imported_Freslia
25/08/2011, 15:47
Aynı sorun bende de vardı.Ben de bunla ilgili bir konu açmıştım.Yönetici olarak çalıştırırsan sorunsuz bir şekilde çalışır.

Program replayların bulunduğu klasörde, yönetici olarak çalıştırıyorum programı ama yine aynı şeyi diyor. :(
Edit: Warcraft III klasöründe denedim yine aynı.

TauGunner
25/08/2011, 16:16
Program replayların bulunduğu klasörde, yönetici olarak çalıştırıyorum programı ama yine aynı şeyi diyor. :(
Edit: Warcraft III klasöründe denedim yine aynı.
Program Masaüstünde falan kalsın replayların yanına atmana gerek yok ki.
Şimdi oyuna girip View replay diyip bir replay seç.O replay oynamaya başlayınca ReplaySeeker'ı yönetici olarak çalıştır.Sonra replay bulundu diye bir yazı çıkar.Sonra işine bakarsın.

Ratz
25/08/2011, 16:55
replayı ac oyle calıştır.

imported_Freslia
25/08/2011, 17:27
Program Masaüstünde falan kalsın replayların yanına atmana gerek yok ki.
Şimdi oyuna girip View replay diyip bir replay seç.O replay oynamaya başlayınca ReplaySeeker'ı yönetici olarak çalıştır.Sonra replay bulundu diye bir yazı çıkar.Sonra işine bakarsın.
Ben replayseekerdan replayi seçip açıyor falan zannetmiştim, çok saol dostum. Sorun yok.