PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Start game ye basıyrum hata veriyor ?



oguz111asd
05/09/2011, 18:37
hata bu

The executable path of game hasn t been configured please config it now

napmalıyım:confused:

Specy
05/09/2011, 18:59
settingsden oyunun exe dosyasını göster.Oyun yeri belirtilmediği için açmıyor.

Oldskull
05/09/2011, 19:13
Rooma girince settings'ten warcraft3 klasörünü göster gir.

oguz111asd
05/09/2011, 19:23
yaptım onu zaten yine olmuyor

kUnTiGeR
05/09/2011, 19:37
Tw veriseniz bakarım.

oguz111asd
05/09/2011, 19:44
Tw ne

oguz111asd
05/09/2011, 20:07
team wiewermi

kUnTiGeR
05/09/2011, 20:24
evet.

kUnTiGeR
05/09/2011, 20:37
Halledildi.