PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garena Using Hack



Leupold
15/10/2011, 12:39
arkadaslar 2 senedir eu da 1 senedir falanda garenada oynuyorum , bu zamana kadar mh kullanmadım hiç te bilmem nasıl kullanılacıgını , arkadaslar bize gelmisti tabi eglence ortamı oldu ve mh indirelim dedik bisi olmaz dedik universal maphack v13 tü galba onu indirdik oyuna girmeye calıstık , cat die kapandı you using hack falan dedi , bizde tabi sildik mh yi tekrar denedim yine aynısı , garenayı sildim tekrar nedeim yine aynısı , 3 gün oldu garenayı defalarca sildim kurdum ama artık oyun atamıyorum , belki accontandır die dusundum yeni acc aldım yine aynısı...
Bir kere denedik mh acmayı onuda beceremedik sonucu bu kadar ağır olcakmıs :happy: nasıl düzeldicem yardım ederseniz sevinirim . Tabi sahsen ben olsam yardım etmem yani mh kullanıcısına yardım mı edilir diyebilirsiniz ama mh kullanıcısı değilim garena oynamak istiyorum sadece böyle bir seyi denediğim içinde çok pismanım affedin beni foruma üyelik tarihim 2010 o zamandan beri bu kadar utanmamıstım :(

Lexsarko
15/10/2011, 12:44
Oyunu silip yüklemeyi denediniz mi? Hack programları garena client'ı üzerinde değil oyun üzerinde değişiklik yapar. Garenayı silip tekrar yüklemeniz sorununuzu çözmez o yüzden.

Nighthawk
15/10/2011, 12:50
Yani kötü haber: "başka platformlarda mh ile oynayayım garenada mhsiz" olmuyor. -.- sry

Leupold
15/10/2011, 12:59
Eu ya uzun bir zamandır girmiyorum en son 1.24e varken girdim ve bu zamana kadar da sadece euda mh kullandım oda 1.24e varken cunku o zaman o kadar kötüydi ki bir pub game giriyordun 10 kisiden 9u mh, mh olmayanda bir ben vardım :D ,şu anda sadece darer ve garena giriyorum ve darer de zaten mh hiç bir şekilde yok , garena da kullanmıyordum arkaşlarım bize kalmaya geldiginde "pudge alalım karanlıktan cekelim ehehe" gibi bir ortam oldu denedik ama basaramadık böyle dusunmeniz de ben üzdü.

Lexsarko, tekrar kurucam en yakın zamanda su an elimde yok , flash bellek ile sahiptim w3 e oda su an evde degil tekrar silip kurarım w3 ü

Lexsarko
15/10/2011, 13:51
Peki o zaman. Uyguladığınızda sorunun çözülüp çözülmediğini haber verin. Çözülmezse tekrar bir çözüm ararız.