PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Weplaes Hakkında



bykaya
16/11/2011, 12:33
Arkadaşlar 2 gündür weplada bi problem var nedenini bilen yada konu hakkında bilgisi olan bizimlede paylaşabilirmi.
hem site hemde wdc kapalı.

hylfnirr
16/11/2011, 13:27
En son pazartesi gecesi oynadım, problem yoktu. Eve gidince deneyip yazarım girip girilmediğini.
Wepla foruma da girilemiyor şu anda.

bykaya
16/11/2011, 13:55
Ne foruma nede oyuna giriliyor bi sorun var ama kimsede bi açıklama yapmamış bakalımne çıkacak.

TNTacme
16/11/2011, 14:15
wepla bu normaldir :D

Darkelia
16/11/2011, 17:37
vay arkadas hiçmi bir wepla yetkilisi yok burada biri neler oldugunu anlatsa keske :S

bykaya
16/11/2011, 17:48
Normaldır ne alaka abi mayısda askerden geldim geldiğim gibi dota oynuyorum hergün şu güne kadar uzun süreli bi kapanma olmamıştı 7 ay olmuş sizde weplayı iyice kötülediniz türk server ı az destek olun.

DucK.G
16/11/2011, 18:07
Size Weplayı bırakma fırsatı,Weplanın devri 4 sene önce kapandı :(

TNTacme
16/11/2011, 18:09
ben özellikle bu sene ıd alımı açılınca aldım 1 tane arada nooblarla strees atması güzel tavsiye ederım zararı olmaz :D

Darkelia
16/11/2011, 20:13
wepla hiçte kötü degil kapalı diye eurobattleda 2 oyun atayım dedim r2 yim atack fln yapmadm ne göz ne gem ne dust hiçbise yok adam rot acıp hook atıyor direk alt+f4 cektim cıktım weplanın en kötü hali gerek garena gerekse eurobattledan daha iyidir yaş sınırıda yüksek öyle oto boka söven adam yok pek yada bana denk gelmedi.

ozgun
16/11/2011, 20:30
yaş sınırıda yüksek öyle oto boka söven adam yok pek yada bana denk gelmedi.
u mad bro?

atvidaberg
16/11/2011, 20:56
wdc den giriş yapmaya çalıştığımda teknik bir problemden dolayı bağlanamıyorsunuz lütfen daha sonra tekrar deneyin şeklinde hata mesajı çıkıyor sorun benden mi wepla dan mı kaynaklanmakta ???

TauHunter
16/11/2011, 22:11
Wepla köyünde oynayan insan kaldı mı?

judger90
16/11/2011, 22:31
wdc den giriş yapmaya çalıştığımda teknik bir problemden dolayı bağlanamıyorsunuz lütfen daha sonra tekrar deneyin şeklinde hata mesajı çıkıyor sorun benden mi wepla dan mı kaynaklanmakta ???
Bende de aynen bi arkadaşıma sordum onda da öyleymiş forum bile gitmiş :) wepla bu defa temiz çöktü heralde aldığım kesin olmayan bir duyuma göre wepla server ücretlerini ödeyememiş ondan çökmüş ve sonra paralı olarak hizmete tekrar açılacakmış dediler artık doğru mu bilmiyorum çok kaliteli olmasada weplada takılıyorduk özellikle ben geceleri girdiğim için çoluk çocuk ortadan kalktığı için keyifli oyunlar oluyordu ama bu kadar sorunla o server paralı olursa kim alır bilmiyorum artık :) zaten dota2 de bi çıkamadı gitti onu bekleriz artık :)

hylfnirr
17/11/2011, 03:40
Wepla'daki sorunu çözmüşler. Foruma ve oyunlara girilebiliyor şu anda.

MrFoseptik
26/01/2012, 15:14
r2 yim atack fln yapmadm ne göz ne gem ne dust hiçbise yok adam rot acıp hook atıyor


ultin kaç lvldi? 0?