PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Warcraft III HP View Helper



gxAYIVHj
13/04/2008, 14:40
Warcraft III HP View Helper
Bu program warcraft III'de oyun oynarken takım arkadaşlarınızın ve düşmanlarınız canını gösterir. Yani Alt Tuşu işlevindedir. Creep öldürme ve deny yapmada işinize yarar.

Kullanımı
1) Programa çalıştırıyorsunuz ve sağ altta gelen simgeye sağ tıklayıp ayarlıyorsunuz.

v1.3
http://www.trdota.com/button/download.jpg (http://www.mediafire.com/download.php?ti34agzbtnx)

v1.4
http://www.trdota.com/button/download.jpg (http://www.mediafire.com/download.php?firhbxwyubm)

byex
16/01/2009, 07:42
Eğer alt tuşu işlevindeyse programa ne gerek varki optionstan gameplaya gel ordan en asadaki always.. a tıkla tmm de alt tuşuna basmana gerek kalmadan hepsinin hpsini göstersin..

Lucy
25/01/2009, 21:10
byex doru soluo xD

MrCekirge
18/11/2009, 17:41
Mantıklı fakat düşman derken her bölgedeki mi yoksa sadece görebildiklerimiz mi?

Nighthawk
21/11/2009, 12:52
Warcraft 3 > Options > Gameplay Options > Always Show Health Bars

Eskiden warcraftta bu özellik yokken işe yarıyordu w3hph. Artık gerek yok, yaptığı şey bu özellik il aynı.

wALkman.wJe
27/02/2010, 01:02
Warcraft 3 > Options > Gameplay Options > Always Show Health Bars

Eskiden warcraftta bu özellik yokken işe yarıyordu w3hph. Artık gerek yok, yaptığı şey bu özellik il aynı.

katılıoyormmm

irix
27/02/2010, 09:51
Mantıklı fakat düşman derken her bölgedeki mi yoksa sadece görebildiklerimiz mi?


göremediklerimiz olsa hile olur. bloodseekerin bi skill yalan olmuş olur. al zeusu adam nc takılıp base'e donerken hic gormedigin halde hop bi ulti yesin kafasına hic adil olmaz =)

Lundbeck
27/02/2010, 12:20
Arkadaşlar programın verildiği tarih Nisan 2008.
1.21 öncesi için verilmişti zaten daha sonrasında otomatik bu özellik konuldu oyuna.

Ryogo
27/02/2010, 13:12
ya ben kullanıyorum o zmn da alt a basınca health bars kayboluyo bende alıskanlık olmus rasgele alta basıyom bnm için ii bi program :D
ayrıca bunda allies-enemies olarak ayırabiliyosun

mka51
26/04/2010, 21:27
bu ayarı optionstanda yapabiliyoruz

gxAYIVHj
26/04/2010, 21:30
Konunun açılma tarihi 13.01.2008. Bu tarihte options'dan yapamıyordunuz :)
Ayrıca program sadece düşman veya sadece dost ünitlerin barını ayrı ayrı gösterebiliyor

sagocujkk
29/11/2011, 23:39
lnk nerdeeee

Nighthawk
29/11/2011, 23:44
lnk nerdeeee

Artık warcraft ayarlarında var, programa ihtiyaç yok.

Konu kilitlendi.