PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Random?



Pash4
08/12/2011, 18:25
Beyler bir arkadaş bana dedi ki : "Random atınca heroların stock cooldownu dolduktan sonra hızlıca int den str ye dogru gider.Eger dogru yerde random atarsan agi str int gelip gelmicegini ayarlayabilirsin." Bence çok saçma ama genede bir sorayım dedim :)

D1e-_-
08/12/2011, 18:26
Borisden veya Nott dan cevap bekliyoruz -.-

BorisPeace
08/12/2011, 18:30
Bir ara bir arkadaşım -random str yazarak sürekli N'aix almayı beceriyordu :D

DotA ile alakalı bir bug yok, warcraft motorunun da çok daha hızlı çalıştığına ve her oyun değiştiğine eminim (:

napstar
08/12/2011, 18:30
Yalaaaaaan

KoMuTaN_MG
08/12/2011, 18:38
ulen ben random atıyom hep kus geliyo :D

Pash4
08/12/2011, 22:48
Bir ara bir arkadaşım -random str yazarak sürekli N'aix almayı beceriyordu :D

DotA ile alakalı bir bug yok, warcraft motorunun da çok daha hızlı çalıştığına ve her oyun değiştiğine eminim (:

O arkadaşın nasıl yapıyormuş bizede öğretsin :D Peki bu random sistemi nasıl çalışıyor? Bir trigger üzerinemi yoksa normal w3 motorunun random sistemimi var?

Manbupiness
09/12/2011, 01:03
Samimi söylüyorum heroların cooldownları doldugu an attığım 10 randomun 8 inde dark seer son 20-10 saniye kala attığım 10 randomun 9 undada dazzle geliyor.Bence bir hata var yada istemeyerek bir bug yapıyor olabilirim :D

MrFoseptik
09/12/2011, 16:42
ben random atınca hep karmakarışık hero geliyor :D sadece random str yazınca boyuna azgalor geliyor :D

Hapkido
09/12/2011, 21:13
Çok istiosanız heronuzu kendiniz seçin -_-

Volta
09/12/2011, 22:01
Hapkido tek atmış.

WeRdeR WeReMeM
09/12/2011, 22:33
Çok istiosanız heronuzu kendiniz seçin -_-

Alın dışarı bunu :D :D :D :D :D

Woolridge
09/12/2011, 23:00
Çok istiosanız heronuzu kendiniz seçin -_-

AOE TEK.....

MbNmK
22/02/2012, 22:47
beni de rahatsız ediyor en sevmediğim hero phoenixdir 4 sefer randomladım ya sanki çalışıyor gibi :D

canboylu
04/03/2012, 20:28
beyler yanılmıyorsam hızla baştan itibaren heroları değiştiriyo hangi ara random atarsan o ara geliyo ama bi bug vardı -random yazdıktan sonra 1-2 sn içinde -ah yazarsanız geomancer ya da ax geliyodu hep onu kaldırdılar mı bilmem

Zegradite
28/05/2012, 20:47
Pek random kodunu kullanan bir oyuncu değilim.Kararsız kaldığım zamanlarda %95 INT hero geldiğine emin olabilirsiniz.
Kim bilir belki kasıtlı yapılan bir şey.Üzerinde iyice denemek gerek. >.>

napstar
28/05/2012, 20:55
Bu konuyu tekrar görünce Boris'in yazdığı program aklıma geldi. Kendi random atıyordu, sonra sen söylediği hero'yu seçiyordun. İçinizden random atmak geliyorsa ve paranızın gitmesini istiyorsanız, (olabilir böyle arkadaşlar) Boris'in programını kullanın!

Sanırım bitmemişti program ama rica etsek bitirir bence. Gerçi şu aralar mezuniyette sanırım... ehehe

canifeto12
28/05/2012, 21:45
dota2 de banada oyle oluyordu bi ara sürekli aynı herolar geliyordu

Burakula
29/05/2012, 00:04
youtube a girip biraz ararsanız bazı maplarde bununla alakalı buglar bulabilirsiniz. hangisi olduğunu hatırlamadığım bir mapta kendim de denemiştim tam 40. sn de random atıp 45 te -ah yazarsanız, random str de naix random agi de blood ve random int de dark seer geliyordu gerçekten de.
ama bu düzeltilmiştir diye düşünüyorum.

geb555
27/06/2012, 19:40
1.45 te mi hatırlamıyorum random atılınca atropos geliyodu denedim olduda.