PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Proxy bağlanmıyor, Battle.net > Fatal Error veriyor



FriJernhand
10/12/2011, 01:46
Selamlar,

Oldukça güçlü bir makinada Windows 7 Ultimate 64bit kullanıyorum.

1.26a'ya güncellenmiş ve en son euroloader yüklenmiş Warcraft 3'e girip Battle.net'e tıkladığımda (gateway Eurobattle) Fatal Error alıyorum. SS'si şöyle:

1414

Gateway'i Eurobattle Gproxy yapınca hata "unable to connect"e dönüyor.

TD Proxy'de de değişen bir şey olmuyor. TurkDota PvPGN seçince unable to connect alıyorum, diğerinde de Fatal Error.

Defalarca sıfırdan Warcraft III kurup, güncelleyip euroloader yükledim. Hatta sıfır .iso dosyaları indirdim acaba bendeki Warcraft III kurulumlarında mı bir sorun var diye; yok, bir şey değişmedi. Hatalar aynı.

Bir fikriniz var mı ?

Teşekkürler.

FriJernhand
10/12/2011, 01:47
Bu arada TD Proxy ile Dota oynayabiliyor olan bir arkadaşın kablosuz LAN'ından bağlanmaya çalışıyorum ağa.

ViktorReznov
10/12/2011, 05:03
Aklıma hiç birşey gelmedi. Yarın bi araştırıp döniyim tekrar.

Edit: Şimdi biraz baktım da Blizzard Support'dan:
Şu registry dosyasını (http://ftp.blizzard.com/pub/war3/other/war3.reg) masaüstüne kaydedip sonra çalıştırmayı deneyelim önce.
Kaynak (http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=21336)

FriJernhand
10/12/2011, 06:40
Teşekkürler ama işe yaramadı.

BorisPeace
10/12/2011, 07:06
Single-Player'da bir sorun var mı? Oyuna giriliyor mu?

FriJernhand
10/12/2011, 14:15
Ona özellikle baktım. Gayet girebildim custom game'e.

FriJernhand
29/01/2012, 13:52
Çözüldü.

Errors klasörü altında crash dump'lara bakınca çok alakasız bir şekilde, Firefox için kurulmuş olan FoxyPRoxy Video Downloader'ın izine rastladım.

Kaldırdım, sorun bitti.

Şaka gibi, bunca zaman böyle boktan bir hata yüzünden.

Siz siz olun size "hacı bak bakayım önce bir Errors klasöründeki hata dosyalarına" demeyenlere kulak asmayın.

Lexsarko
29/01/2012, 14:03
Sorun çözüldüğüne göre konu kilitlendi. Ayrıca çözümü paylaştığın için de teşekkür ederiz.