PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grafikleri Ne Yapmam Lazım



BaLzaX
15/12/2011, 03:04
İşlemci pentium(r) dual-core cpu 4200 @2.00 ghz 2.00 ghz
Ram 2,00 GB
Sistem türü 64 bit
Ekran kartı NVIDIA GeFORCE 9200 M GS
Hp Pavilion g6 Laptop
Fakat dota 2 oynarken sıkıntı yaşıyorum grafik ayarları filan ne yapmam lazım
Ev arkadaşım masa üstü bilgisayar ile oynuyor o başlangıc ayarlarıyla sıkıntı yaşamadı

tarhuman
15/12/2011, 12:36
Valla ben ekran ayarını fullüyorum üstüne çerçevesiz pencere yapıyorum. Ana menüdeki müzik ve hero alırken biraz kasıyor başka sorun olmuyor :D. Diğer bütün ayarlar high yapıyorum. Bilgisayarımın özelliklerini bilmiyorum çünkü 3 ayrı internet cafeden giriyorum :D. Bence bu oyun için çok iyi özellikli pc'ye gerek yok.

BaLzaX
15/12/2011, 23:28
Şuan bütün özellikleri kapadım su zift gibi filan oynuyorum neden böyle la :D

Nighthawk
15/12/2011, 23:48
Öyle kasıyor mu o önemli :)

ViktorReznov
16/12/2011, 00:42
Ben de 1 el attım da bugun kasma yok ama laptop çok ısındı. Mw3 de bile ısınmıyor bunda nasıl ısınıyor anlamış değilim.

Nighthawk
16/12/2011, 00:48
Steam hesabınızla dev.dota2.com forumuna üye olduktan sonra (önce normal üye olup sonra steam hesabınızla dota 2'niz olduğunu göstermeniz gerekiyor) aşağıdaki adrese bir göz atın:

http://dev.dota2.com/showthread.php?t=5570

Bu config ile bazı ayarlar kısılıp performans artırılabiliyor.

BorisPeace
16/12/2011, 01:13
Ben hepsi en düşükte oynuyorum :3

BaLzaX
16/12/2011, 01:29
Öyle kasıyor mu o önemli :)
Bu şekilde yapınca sıkıntı kalmıyor yani arada ufak tefek kasmalar oluyor ama genel itibariyle temiz oluyor şimdi benim korkum bu dota 2 tam olarak çıktığında ben oynayamıyacak mıym daha bu işin invoker i var :D

BaLzaX
16/12/2011, 01:29
Steam hesabınızla dev.dota2.com forumuna üye olduktan sonra (önce normal üye olup sonra steam hesabınızla dota 2'niz olduğunu göstermeniz gerekiyor) aşağıdaki adrese bir göz atın:

http://dev.dota2.com/showthread.php?t=5570

Bu config ile bazı ayarlar kısılıp performans artırılabiliyor.
Bu öneri bana mı bu arada

Nighthawk
16/12/2011, 02:17
Performans sıkıntısı çeken herkese :)

The Undertaker
16/12/2011, 02:37
Anlamadım ben bunu napcam şimdi

BaLzaX
16/12/2011, 03:10
Şuan bende şöyle bir sorun çıktı steam exe üzerinden giriş yapabiliyorken aynı şifreyi crome explorer vb internet sağlayıcıları yazdığım halde hatalı kullanıcı diyor :S

BaLzaX
18/12/2011, 23:23
buna bir çözüm var mı acaba şimdi internet üzerinden giremediğim için o ayarları da yapamıyorum oyun oynarken sıkıntı yaşıyorum birde mouse ayarları nerden yapılıyor denetim masasından hızlandırıyorum ama oyunda çok yavaş oluyor