PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Steam Bağlantı Yok



canifeto12
04/01/2012, 19:21
arkadaslar ben replay almak için console modunu acmak istedim consol modunu actm fakat acınca steam interneti görmedi sonra kapattım simdi hala baglantı yok diyor consolu kapattıktan snra dota2 ye girmeye calıstım fakat islemleri cok yavas yapmaya basladı su an dandik dundik hatalar veriyor eslesmiyor felan bi console actm actıma bin pisman oldm lütfen biri tw den yardım etsin

buda baglantı yok dedigim halde oyuna girdim ilk saniyelerdeki foto:
http://d1201.hizliresim.com/t/4/1kz8y.jpg

buda steam profilimdeki foto:

http://d1201.hizliresim.com/t/4/1kz95.jpg

canifeto12
04/01/2012, 20:17
yokmu yardm edecek

bykaya
04/01/2012, 20:28
aynı hatayı bende alıyorum daha 1 oyun bile atamadım ne şanssız adammışım anlamadımki :S

canifeto12
04/01/2012, 20:32
ben steamı sildim dota2 de gitti bi yöntem denicem olursa indirmek zornda kalmam olmassa kotu olur :S:S

Nighthawk
04/01/2012, 20:32
Steam'de bağlantı olmamasının console ile alakası yok şu an sunucularda sıkıntı var.

canifeto12
04/01/2012, 20:34
:S peki ben dota2 beta dosyasını masaüstüne attım serverler acılınca geri atsam gene indirmek zornda kalırmıyım

Nighthawk
04/01/2012, 20:36
Değiştirmeden geri atarsan indirmek zorunda kalacağını sanmıyorum ama steam içindeki oyun dosyalarını taşımaya kalkmayın, çalışmaz.

canifeto12
04/01/2012, 20:38
tamam ben hiç bir sey silmedim direk attım ama ben bu dota2 nin dosyasını steamın içinde ayrı bir steam klasörü vardı ordan aldım simdi steam ı sildim yeniden ykleidm updateleri yaptı ama steam dosyasını göremiyorum servers sorunu düzelirse gelir mi dosya geri

Nighthawk
04/01/2012, 20:55
Öncelikle yaptığın tamamen yanlış. Dosyaları kopyala yapıştır yaparsan büyük ihtimalle bozulur. Steam içinden backup/restore yapman lazım. Bunu defalarca söyledik.

Dosyaları geri attığında çalışır mı garantisini veremem görücez bakalım.

Bahsettiğin dizin şu olmalı:
\Steam\steamapps\common\dota 2 beta

Eğer bu yoksa klasörleri kendin oluşturup dene. Ama yine söylüyorum çalışmama ihtimali büyük. Yine de dene.

Nighthawk
04/01/2012, 21:00
Steam arada sunucuya bağlanmayabilir. Aceleyle silmeden önce bize sorsaydın hiç sorun olmazdı.

canifeto12
04/01/2012, 21:17
steam ı ilk defa kullandıgım için :S:S