PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Please Repair Warcraft III



Ahmet"FranJose"ÇOLAK
14/01/2012, 13:57
Darer Client Actıgımda please repair warcraft III dıyor. Repair butonuna tıkladıgımda ufak bısey download yapıyor fakat bısey degısmıyor yıne aynı.

http://img855.imageshack.us/img855/5871/52085054.png (http://imageshack.us/photo/my-images/855/52085054.png/)

bır kerelıgıne yapıyorum gırıyorum sonra yıne aynısını yapıyor. yanı soyle w3 klasorunun ısmını degısınce darer actıgımda dıyor kı oyunun nerede gosterıyorm sorunsuz sekılde oyuna gırıyor fakat logout yaptıgımda yada yenıden gırmek ıstedıgımde yıne aynı sorunu verıyor.

ve artık programı kaldıramıyor ve yukleyemıyorm. hata verıyor.
http://img252.imageshack.us/img252/2856/ss1tf.png (http://imageshack.us/photo/my-images/252/ss1tf.png/)

[Mega]Murat
14/01/2012, 14:10
w3 bulundugu klasör adını war3 yap eger farklı birseyse ...... ondan sonra darer tamamen kaldır yeniden kur ... öle dene bakim olcakmı

Ahmet"FranJose"ÇOLAK
14/01/2012, 14:14
Murat;146027']w3 bulundugu klasör adını war3 yap eger farklı birseyse ...... ondan sonra darer tamamen kaldır yeniden kur ... öle dene bakim olcakmı

bır kerelıgıne yapıyorum gırıyorum sonra yıne aynısını yapıyor. yanı soyle w3 klasorunun ısmını degısınce darer actıgımda dıyor kı oyunun nerede gosterıyorm sorunsuz sekılde oyuna gırıyor fakat logout yaptıgımda yada yenıden gırmek ıstedıgımde yıne aynı sorunu verıyor.

Ahmet"FranJose"ÇOLAK
14/01/2012, 17:10
hala bır msj beklıyorm bır umut

Arliath
14/01/2012, 20:00
Konu ilgili bölüme taşındı.

EuSS.WackyDire
15/01/2012, 00:06
Bende de bir ara böyle bir hata veriyordu yönetici olarak çalıştır deyip, onarıp girebiliyordum.Ama en sonunda çok sıktı beni ve Warcraft III'ü silip yeniden yükledim sorunu kökten çözdüm.Bunun nedeni mesela Diabolic gibi programların orijinal Warcraft III dosyalarını etkilemesi diye bulumuştum bi yerden, tam hatırlamıyorum.

[Mega]Murat
15/01/2012, 13:17
tmm ya mevzuyu cözdüm haci su an darer u kendini yapılandırıyor........ belki senin sorun ondan dır....ocak sonuna kadar herseyi tamamlamıs olcaklar .... belki clientden dolayı bi hatadır senlik bise yoktur.....

Ahmet"FranJose"ÇOLAK
15/01/2012, 14:05
ıyıde murat senın tavsıyen ustune darerı kaldırayım dedım daha yukleyemıyorm :D