PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyunda harita açamıyorum yardım!



zettt123
22/01/2012, 18:50
Her zamanki gibi eksiksiz yükledim ancak harita kurmak isterken create game e tıkladıktan sonra burada donuyor
http://imageshack.us/photo/my-images/208/dotat.png/
Şimdilik sadece botlara karşı oynamak istiyorum o yüzden.

Port ayarlarını yaptım.Sildim tekrar yükledim.Sorun haritalarda mı diye baktım hayır başka harita seçince de aynı sorunla karşılaşıyorum.

Çözüm bulursanız lütfen esirgemeyin..

BorisPeace
22/01/2012, 20:47
Oyun kurmanın port ayarları ile ilgisi yok, port ayarları başkalarının size bağlanmasını sağlar.

Single Player ya da Local Area Network'ten oyun kurabiliyor musunuz?

ViktorReznov
22/01/2012, 21:49
Port ayarlarıyla uğraşmaya gerek yok. Battlenet'e girmeden Single Player'dan kurabilirsin.

Buradan (http://www.fileserve.com/file/gpY9bRB) son botlu haritayı indirebilirsin.Çünkü resimdeki harita botlu harita değil.