PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Space Bar Tusunu Deaktive Nasıl Yapabilirim?



Ahmet"FranJose"ÇOLAK
27/01/2012, 21:30
Klavyemin Space Bar Tusu Fazla Basmaktan Dolayı Hassaslastı Dota Oynarken Sıkıntı Verıyor. Space Bar Tusuna Degdıgımde Kulelere Cevırıyor Ekranı. Pugna Oynamak Imkansızlastı.

Space Tusunu DotA'da DeAktivite Nasıl Edebilirim

Space Tusuna Nasıl Basıyon falandı fılan gıbı muhabbetlerı degıl cozumu arıyorm.

LiFeFoRLiFe
27/01/2012, 22:55
ahmet pardon ama pugnayla ne alaka :D neyse spaceyi bantlayıp basılı halde devam et

w3 options da bi bu tuşları degiştiren bi yer vardı oradan spaceye rasgele bişey ata

warkey gibi bi programdan space yi bul karşısına boş bişey ata 8-9 vs vs

kötü öneriler ama :( gl

Hapkido
27/01/2012, 22:56
Tuşu yerinden sök işin bittiğinde gene yerine tak.

BorisPeace
27/01/2012, 23:00
En mantıklı çözüm AutoHotkey gibi bir program ile space tuşuna başka bir şey atamak sanırım.

WeRdeR WeReMeM
27/01/2012, 23:55
Tuşu yerinden sök işin bittiğinde gene yerine tak.

Adam haklı ama

FeedGuaranteed
27/01/2012, 23:56
emin değilim ama wc3 assistantta disable alt+q windows key gibi şeyler vardı indir bi bak disable space key de olması lazım ama emin değilim

napstar
27/01/2012, 23:57
Tuşu yerinden sök işin bittiğinde gene yerine tak.

+1 .

Lexsarko
28/01/2012, 00:03
En mantıklı çözüm AutoHotkey gibi bir program ile space tuşuna başka bir şey atamak sanırım.

Autowarkey geçici bir çözüm. En mantıklı çözüm yeni bir klavye almak bence.

Ahmet"FranJose"ÇOLAK
28/01/2012, 00:06
ahmet pardon ama pugnayla ne alaka :D neyse spaceyi bantlayıp basılı halde devam et

w3 options da bi bu tuşları degiştiren bi yer vardı oradan spaceye rasgele bişey ata

warkey gibi bi programdan space yi bul karşısına boş bişey ata 8-9 vs vs

kötü öneriler ama :( gl

space tusunun ustunde pugnanın b ve c skıllerı var ve parmaklarım degıyor :D


hotkey varda w3 un ıcınden degısme ımkanı olacagını dusundum karıstırmıstım bıraz orda bazı yerlerı degısebılıyoruz.

Nyhuf
10/07/2012, 22:53
W3 Assistant adlı porgramda space tusuna farklı bi deger ata. Mesela sağ tuş takımındaki 9 a verebilirsin....