PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Save Replay?



Zegradite
31/01/2012, 21:29
Merhaba,

Oyun esnasında gayet iyi kill alıp bunu hatıra olarak saklamak istiyorum ve oyun bitiminde birde bakıyorum ki save replay butonu ortada yok.Garena üzerinden oynadığım ve tamamlamış olduğum oyunlardan sonrasındaki "save replay" butonunun bende, canı isteyince çıkıp canı istemeyince çıkmaması normal bir durum mu?
Neye göre sevdiğimiz oyunlarımızı kayıt edebiliriz acaba?

Cevap için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Ahmet"FranJose"ÇOLAK
31/01/2012, 21:31
save degıl replayı alacaksın. optıonsan her replayı kayıt etmeyı tıklamadıysan. sadece son replayı kayıtlı tutarsn. w3 klasorunun ıcınde replay var ve en son oynadıgın oyun lastreplay ısmınde kayıt olur. ısmını degıstırıp orda da saklayabılırsın.

AtesFrlatanDenzAnasi
01/02/2012, 00:18
tam olarak emin değilim ama garena üzerinde eğer host senden önce çıkarsa replay alamıyorsun

Prometheus
01/02/2012, 00:38
lastreplayı bunca yıldır ilk defa görüyorum

Ahmet"FranJose"ÇOLAK
01/02/2012, 03:57
tam olarak emin değilim ama garena üzerinde eğer host senden önce çıkarsa replay alamıyorsun

alırsın ya replayı

Zegradite
01/02/2012, 14:51
Öncelikle hepinize tekrar teşekkür ederim.

Dediğiniz şeyleri yaptım ve sanırsam artık her zaman oyun bitiminde o butona tıklayıp saklayabiliyorum.Sonrasında izleme bölümünde birlikte aç yaptıktan sonra hangi program ile izleyebilirim? Yani doğrudan tıklayıpta açılamayacağını herkes bilir.İsterseniz ekran görüntüsüde koyabilirim. ^^

TauGunner
01/02/2012, 15:22
W3 aç.Ordan Single Player-View Replay.Sonra nasıl kaydettiysen onu seçip izleyebilirsin.W3'ü az önce sildim bir yerde yanlışlık olabilir kontrol edemedim :S

Prometheus
01/02/2012, 17:47
replaya çift tıkla direk açılır.

Ahmet"FranJose"ÇOLAK
01/02/2012, 18:31
Öncelikle hepinize tekrar teşekkür ederim.

Dediğiniz şeyleri yaptım ve sanırsam artık her zaman oyun bitiminde o butona tıklayıp saklayabiliyorum.Sonrasında izleme bölümünde birlikte aç yaptıktan sonra hangi program ile izleyebilirim? Yani doğrudan tıklayıpta açılamayacağını herkes bilir.İsterseniz ekran görüntüsüde koyabilirim. ^^

cıft tıklarsanda acılır. sıngle playerden view replaya gırıp ızleyebılırsın. bıde son replayın ısmını degısırken. uzantıyı sılersen acılmaz replay. replay uzantısı .w3x olması lazımdı.