PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hiç bir şekilde Replay alamıyorum lütfen yardım edin.



SmHStyLe
03/02/2012, 13:54
başlıkta da belirttiğim gibi dota'da hiç bi şekilde replay alamıyorum optionstan autoreplay i de işaretliyorum yine olmuyor. oyun bittikten sonra çıkan puan tablosunda ''ok'' tuşunun yanında da save replay butonu olması gerek ama o da yok.Ne yaptıysam bir türlü replay kaydedemedim.Sorunun ne olduğunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun 1 haftadır bununla uğraşıyorum kafayı yemek uzereyim :confused:

Ahmet"FranJose"ÇOLAK
03/02/2012, 13:59
w3 un ıcınden replay klasorunun sılınmıs olması buna etkı eder mı bılmem ama aklıma ılk bu geldı.

BorisPeace
03/02/2012, 14:10
"Warcraft III" klasörünün içindeki "replay" klasörüne baktınız mı?

Tüm replayleri otomatik kaydetmesini seçerseniz hepsini kaydedecektir. Bu seçenek seçili değilse bile son oyun "LastReplay.w3g" olarak o klasörde kayıt edilecektir.

Bu arada, oyunun adı DotA değil Warcraft III (:

SmHStyLe
03/02/2012, 14:16
Replay klasörüm hala yerli yerinde duruyor o konuda hiç bi sıkıntı yok. Sayın Yöneticim Last replay'de de kaydetmiyor malesef , işin içinden bir türlü çıkamadım.

PlanetX
03/02/2012, 14:23
Warcraft kapalı iken Lastreplay.w3g dosyasını Warcarft'in bulundugu klasörde arat ve sil.

SmHStyLe
03/02/2012, 14:33
Warcraft kapalı iken Lastreplay.w3g dosyasını Warcarft'in bulundugu klasörde arat ve sil.

Çok teşekkür ederim düzeldi sorun. Mümkünse konuyu kilitleyin ama silmeyin eminim benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar olacaktır.Tekrardan çok teşekkürler iyi forumlar.