PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DotA



flamboty
03/02/2012, 20:11
Arkadaşlar Ben Bu DotA nasıl kurucam ?

MrFoseptik
03/02/2012, 20:19
Frozen Throne'nin CD sini al next-->next-->install-->finish yap sonra içine getdota.comdan aldığın haritayı serpiştir -_^

KONYALIYOBAZ
03/02/2012, 20:19
Warcraft III Frozen Throne internetten indireceksin yada satın alacaksın.

1.26 patch yapacaksın (son patchdir linki aşağıdadır)

http://hotfile.com/dl/112932854/087fb55/War3TFT_126a_English.exe.html

getdota.com burdan son haritayı indireceksin.

Sonra garena hamachi darer battle net vs. herhangi bir platformdan oynayacaksın. Özeti budur :D

flamboty
03/02/2012, 20:33
WarCraft III Frozen Thorone nasıl indircem :S

Ahmet"FranJose"ÇOLAK
03/02/2012, 20:39
bı paket sıgara al gonder bana herseyıyle yapıp gondereyım sana dvd ı :D

KONYALIYOBAZ
03/02/2012, 20:40
WarCraft III Frozen Thorone nasıl indircem :S

Bu tür paylaşımları yapmaya forumda izin var mı bilmiyorum o yüzden google'dan aratırsan frozen throne bulabilirsin

flamboty
03/02/2012, 20:41
ben googleden cok aradım bi link verebilirseniz :S

TNTacme
03/02/2012, 21:58
google da çok aradın ve w3 e bi link bulamadın :S

Ahmet"FranJose"ÇOLAK
03/02/2012, 21:59
bı paket murattı ya dvd yapar sana gonderırım teklıfım hala gecerlıdır :)

BorisPeace
03/02/2012, 22:18
Bu tür linklere ne yazık ki izin vermiyoruz. Warcraft III yükledikten sonrası için size yardımcı olabiliriz.

fastking
16/02/2012, 10:56
arkadaslar bnm bi problemim var bu platformda yeniyim nasıl servere girerim nasil oyunlara girerim hicbi bilgim yok turkdotada ozel serveri vardi ordan girioduk ama burda ne yapcagimi bilmiyorum ozelden msj atarsaniz sevinirim

CoolStoryBro
16/02/2012, 11:54
arkadaslar bnm bi problemim var bu platformda yeniyim nasıl servere girerim nasil oyunlara girerim hicbi bilgim yok turkdotada ozel serveri vardi ordan girioduk ama burda ne yapcagimi bilmiyorum ozelden msj atarsaniz sevinirim

http://www.gamehonor.com/forumdisplay.php/23-Platformlar bu linkten kullanmak istediğin platformla ilgili kurulum rehberlerini bulabilirsin.

Windir[
01/07/2012, 00:29
beyler bende wc3 ve frozen u kurdum ama hangi patchleri kurmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardım.. eurobattle nette oynamak istiyorum gproxy falan da diyorlardı lütfen yardımmmmmmmmm :/