PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Numaraya birim atama?



ViktorReznov
10/02/2012, 18:48
Normalde mesela ctrl+1 yapınca seçmiş olduğumuz birimleri "1" tuşuna atıyoruz.

Ben her oyun başlangıcında ctrl+1234567890 yapıyorum böylece numara tuşlarından herhangi birine bastığımda heromu seçebiliyorum. Ama bunu her oyun başında yapmak istemiyorum ve control ayarlarından da olmuyor.Bunu konsoldan veya cfg dosyası oluşturup oraya kaydederek herseferinde heromun otomatik atanmasını ayarlayabilirmiyim acaba?

Teşekkürler.

BorisPeace
10/02/2012, 18:59
Sağlayabilirsin.

napstar
10/02/2012, 19:05
@Boris :D

BorisPeace
10/02/2012, 19:18
Herkes trollüyor ben de trolleyim dedim :D

F1 Dota 2'de de kahramanı seçiyorsa,

bind 1 F1
bind 2 F1
bind 3 F1
bind 4 F1

şeklinde yapılabilir sanırım :/

ViktorReznov
10/02/2012, 20:54
Boris bunu hangi cfg dosyasına yazmam gerek?

BorisPeace
10/02/2012, 21:36
Herhangi bir cfg dosyası oluşturup bunları içine yazdıktan sonra oyuna girdiğinde exec *.cfg diye bu cfgyi çalıştırman lazım. Yalnız kodun doğruluğundan emin değilim :/