PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BG Changer (Warcraft Arka Plan Değiştirme)



gxAYIVHj
06/09/2008, 19:33
BG Changer
Eğer Wracraft III ana menü arkaplanını değiştirmek istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz

Kullanımı
1) Programı indirip Rar halinden çıkarıyoruz.

2) Çıkan dosyanın ismi BG Changer olacak ve bu dosyayı oyunun kurulu olduğu dosyanın içine atıyoruz. Örneğin; C:/Program Files/Warcraft III

3) BG Changer dosyasını attıktan sonra bu dosyanın içine giriyoruz ve RuTheme adlı programı açıyoruz.

4) Karşımıza aşağıdaki ekran geliyor ve bu ekrandan seçiminizi yapıyorsunuz.
http://i1081.photobucket.com/albums/j346/xhromex/TRDotA/BGChanger.jpg

Bazı Örnek Temalar:
http://img232.imageshack.us/img232/563/war32007121719204237fj7.th.jpg http://img220.imageshack.us/img220/1554/war32007121719213178gu5.th.jpg http://img220.imageshack.us/img220/2969/war32007121719222686ew7.th.jpg http://img232.imageshack.us/img232/6802/war32007121719210939co3.th.jpg http://img204.imageshack.us/img204/2193/war32007121719300451tp0.th.jpg

NoT: Her ihtimale karşı oyunun kurulu olduğu Warcraft III klasörünün içindeki War3patch.mpq dosyasını yedekleyin.


http://www.trdota.com/forums/buttons/mf.png (http://www.mediafire.com/download.php?oi85w25n9te)

executioner
01/10/2008, 09:20
Paylaşım için sağolun...
Bence oyunda açılışta ufak ufak lagg olur onu kaldırmak için orda black var onu yapın ;)

MiMoZa
22/12/2008, 00:25
eline saglık arkadasım cok güzel olmus saol.

dmneco
17/04/2009, 09:51
teşekkür ederimya iyi bi düşünce

NightBlooD
17/04/2009, 14:40
-ellerin der görmesin gx :)

Alpér
17/08/2009, 12:27
Dediklerinizi yaptım fakat çalışmadı.
Temalardan herhangi birine tıkladığımızda şöyle bir hata veriyor:

http://img149.imageshack.us/img149/4184/adli.jpg (http://img149.imageshack.us/i/adli.jpg/)

Yardım ederseniz sevinirim.

gxAYIVHj
17/08/2009, 14:27
Sanırım işlteim sistemi windows 7.
Programı desteklemeyebilir :/

MrCekirge
17/08/2009, 21:07
Vistada sorun cıkar mı?

LosTR
07/11/2009, 00:12
deniyorum :D

LosTR
07/11/2009, 00:12
deniyorum :D

wALkman.wJe
27/02/2010, 00:50
tesekkurler

v3b4
31/03/2010, 22:06
http://pic1.resimupload.com/r1/resim_597983988.JPG

battlenete tıklayınca böle bi hata verip oyunu kapatıyo :S yardım lütfen

Lundbeck
31/03/2010, 22:07
Arkadaşım burası yeri mi hatayı yazmanın ?!!

v3b4
31/03/2010, 22:22
bu programı kurduktan sonra böyle oldu ben War3Patch.mpq die patchi yedeklememisim onu sonradan gordum uyarıyı yani int bi tane buldum War3Patch.mpq oda çince cıktı :D varsa link vs atarmısınız düzeltiyim ya sunu :(

redyıum
10/04/2010, 13:44
olmuyo :S
http://i41.tinypic.com/2qdz7kz.jpg
http://i40.tinypic.com/2ewgwvo.jpg

davdac1980
28/06/2010, 21:32
öncelıkle cok tsk ederım pekı daha fasla tema yükleyebılırmıyız ya arkada cidden cok hos oldu ellerın dert görmesn

EuSS.WackyDire
31/10/2010, 18:45
Çok teşekkürler...Güzel paylaşım.. :D