PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bir yardım lütfen oyuna login olamıyorum



TDci
09/09/2008, 17:19
arkadaşlar oyuna ne zaman id şifre yazsam bu haatayı verio
http://img516.imageshack.us/img516/6652/asdqa1.jpg
yeni hesap açtım yine hata verio işletim sistemim vista ve oyunu silip yükleyemem çünkü cdsi yok ne yapmalıyım :S???

NICKolas
09/09/2008, 18:06
Versiyonun doğru mu? Yani 1.22 mi?
Önce bundan emin olalım...

Sonra eurobattle.net icin loader yüklemen lazım. Sanırım sen onu yüklemediğin için orijinal battlenet serverına bağlanmaya çalışıyorsun. Gerekli dosyaları da forumumuzu biraz ararsan bulabilirsin...

TDci
21/09/2008, 08:11
o dosyanın linkini verrirmisin

doneclinkz
23/09/2008, 13:29
o dosya trdota forumunun eurobattle net bölüümünde 1.22 bağlanma rehberinin orda sana sölüorum herseyı bızden ısteme

TDci
25/09/2008, 15:58
abi tamam yine aynı hata geliyor :S :@

schafack
09/10/2008, 20:41
evet aynı hata bende de geliyo ve benimkide vista ?? çözümü sölerseniz sevinirim...

macros55
10/10/2008, 21:10
benimki normal ama gene ole oluo:D

schafack
11/10/2008, 23:43
tmm da çözüm nasıl?????:S

Warcraft66
12/10/2008, 18:00
bak kardeş gösteriyim snaa http://app1.eurobattle.net/register dostum bu siteden üye olacan msn active gelecek tıkla engilsh active olacak ok yardımcı olduyasam ne mutlu

Skapula
13/10/2008, 21:34
bendede aynı hata mevcut .. 1.22 yükledim .. loader yükledim .. eurobattle dan üye adı aldım .. kesinlikle login olamıyorum .. işletim sistemim vista ..

Warcraft66
14/10/2008, 13:50
vistaya uygun yükle

schafack
14/10/2008, 21:23
yok abi ya problem onda deil 3 defa üye oldum gene olmadı
... genede saol inş uğraşanlar vardır...

schafack
15/10/2008, 20:52
şu konu hakkında uğraşırsanız sevinirim....

WoLKHaN
16/10/2008, 09:02
İşletim sistemi vista olanlar için ayrı bir loader mevcut aynı sorun devam ediyorsa onu yükledikten sonrada tek problem kaynağı vista.Bazı vistalarda problem çıkmakta.Ev arkadaşımın pc de de vista var ve uygun loader i yüklememize rağmen sorun çözülmedi.

schafack
16/10/2008, 19:16
hmm saol yani eurobattle.net oynayamıcaz :S

ozangirgin
28/11/2008, 21:56
bende login olamıyorum the operation failed. Because the specified server invalid diye hata weriyo we battle netten atıyo
nedir bu çözümü nedir sinir oldum iyice bi yardım arkadaslar askere gitcem yakında :D

WoLKHaN
28/11/2008, 22:51
Vista için ayrı bi loadarı war onu yüklemen gerekiyor forumumuzda var

Sky4nGeL
28/11/2008, 23:06
Vista çoğu oyunu desteklemiyor ztn :)

ozangirgin
28/11/2008, 23:07
yükledim fakat aynı hata mesajını weriyo 122 olmadan önce ne güzel calısıyodu

Sky4nGeL
28/11/2008, 23:09
Vista dayken 1.21 de çalışyomuydu yani ?

ozangirgin
28/11/2008, 23:22
ewt calısıyodu. Zaten şimdi oyunu bastan yükliycem ilk wersiyonu 107 den tekrar baştan başlıycam yükseltmeye bakalım nolcak

ozangirgin
28/11/2008, 23:26
1.07 den sonra hangi patchleri yükliyim fikri olan warmı oyun oynamak için

ozangirgin
28/11/2008, 23:49
yok olmuyor hep aynı mesaj ne yaptıysam kafii

djxamax
06/01/2009, 14:05
Su olaya bı cagre bulamazmısınız kac aydır dota oynayamıyorum...

CaNoKaY
06/01/2009, 20:04
Vista işletim sisteminde loader programı olabiliyor... Vista icin Ayrı EuroLoader dosyası var onu yükleyerek girmeyi Tekrar deneyin...

djxamax
15/01/2009, 13:24
Yok olmuyo napıcaz bız ya :D :S

neo1507
03/02/2009, 21:38
http://uploaded.to/?id=2i74x5

bu adrestekini indir.Sitemizdeki eski versiyon sanirim.bunu yukledim duzeldi benimki

benwallace1992
20/06/2009, 15:56
abi nasl active edilio ??????