PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dc Sorunu???



yenerbaba
10/09/2008, 20:29
arkadaşlar oyuna girer girmez dc yiyorum. belki bi seferliktir diye düşündüm ama ne zaman denersem deniyim tam oyun açıldığında dc yazısı geliyor napabilirim:confused::confused:

imported_Storm
10/09/2008, 20:36
bende de aynı sorun war ama genelde bilgisayarın özelliklerinden kaynaklanır. Senin yada hostum rami küçükse dc yiyebilirsin

yenerbaba
10/09/2008, 20:46
evet bilgisayarın rami düşük ama hiç aklıma gelmemişti bilgisayardan kaynaklandığı. başka bi bilgisayarda deniycem bakalım onda olucakmı.