PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konsoldaki ayarları Default'a Geri getirmek



cirtili
09/05/2012, 13:36
Arkadaşlar konsola bi sürü saçma şey yazdım denemek için.Bunu defaulta getirmek için bir yol varmıdır.

KONYALIYOBAZ
09/05/2012, 14:02
aynı komutların tersini yazmak

cirtili
09/05/2012, 14:06
aynı komutların tersini yazmak


Baya yazdım dostum aklımda değil.Daha basit yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim

cirtili
09/05/2012, 16:56
Yardım decek yokmu

TauGunner
09/05/2012, 17:01
Konsolu kaldırsan?
Ama Default vardır bence,konsola default'un harflerini sırayla yaz onla ilgili bir şey gelirse ona tıklarsın.Hani net_gr yazınca net_graph'ın çıktığı gibi.:S

cirtili
09/05/2012, 17:15
Konsolu kaldırsan?
Ama Default vardır bence,konsola default'un harflerini sırayla yaz onla ilgili bir şey gelirse ona tıklarsın.Hani net_gr yazınca net_graph'ın çıktığı gibi.:S

denedim olmadı bir yolu vardır illaki bişey yazılıp düzelir büyük ihtimal ama ne ?

Nighthawk
09/05/2012, 17:24
@TauGunner, konsol bazı değişkenleri komutlar kullanarak değiştirmenizi sağlar. Konsolu açıp kapatmak o değişkenlerin varlığını ve değerlerini değiştirmiyor.

@cirtili, exec config_default komutunu dener misin.

cirtili
10/05/2012, 00:10
@TauGunner, konsol bazı değişkenleri komutlar kullanarak değiştirmenizi sağlar. Konsolu açıp kapatmak o değişkenlerin varlığını ve değerlerini değiştirmiyor.

@cirtili, exec config_default komutunu dener misin.


Olmadı hocam

acdervis
10/05/2012, 09:39
Oyunun komut satırına(launch options) bir defaya mahsus -autoconfig yaz.