PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : herseferinde en baştan patch yapmak zorunda kalıyorum :S



fig00
14/09/2008, 13:17
merhaba arkadaşlar.. her oyuna girdiğimde en baştan patch yapmak zorunda kalıorum. yani kayıt edilmio anladıgım kadarıyla.

There was an error patching war3.exe (unable to read memory). Make sure you are usig version 1.22a

hatasını alıyorum. sonra girip patchleri tekrardan yuklediğimde oyuna girip oynayabliorum. ama her defasında butun patchleri tekrarlamam gerekio. bu konuda ne yapabilirim yardım edermisiniz?

WoLKHaN
14/09/2008, 14:13
Bilgisayar da Deepfreez veya benzeri bi program yüklümü aca ?

fig00
14/09/2008, 14:21
yok hayır. ve bu sadece warcraft için oluyo. acaba regedit ten düzeltilebilirmi?

AlcholicBull
14/09/2008, 14:23
bendede aynı sorun var ben önce war3.exeden girip cıkıyorum sonra euroloaderdan giriyorum çözümü yok mu bunun?

icedevil
19/09/2008, 14:38
aynı sorun bendede var çözümü yokmu?

cgdess
27/09/2008, 00:46
ya o sorun bende de var ve büyük bi ihtimalle fatal yememin en büyük sebebidir yardım ederseniz sevinirim

LoudDamage
27/09/2008, 08:58
bendede aynı sorun var normal w3l ile giriyorum sonra çıkıp euroloader le giriyorum fatal error alıncada delleniroyum yeni bi patch le düzeltilemezmi sorun

cgdess
08/10/2008, 02:05
yardım edin artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......................... .....................................

appdodi
11/10/2008, 13:11
bednede var sorunu bulun bende sürekli oyunu silip yüklemem gerekio

cgdess
12/10/2008, 01:44
lütfen biri yardım etsin artık

ooo_fresh_me
12/10/2008, 15:44
Kayit defteriyle alakali olabilir gibi bence

tkagan007
29/03/2009, 21:07
beyler kesin ve kolay çözüm bende

tkagan007
29/03/2009, 21:09
1- 1.23 ü kuruyoruz.. altta warcraft oyun klasörü açık kalıyor
2- Kurar kurmaz hemen oyun klasöründen war3.exe yi rar a alıyoruz..

tkagan007
29/03/2009, 21:10
oyuna girmeden önce war3.exe yi oyun klasörüne çıkarıp.. çıkardığımız anda w3l.exe ye tıklıyoruz.. iyi oyunlar

Tamamen kendi keşfimdir.. Counter Strike'da da işe yaramaktadır :)

Gekk0
03/04/2009, 19:10
Bu hata regedit ten bende de vardı bi ara virüs regedit engellemişti bu yüzden w3 regedit e kayıt olamıyordu pc kapatıp acınca tekrar patch atmam gerekiyodu bence regedit le alakalı

uchiha
11/04/2009, 17:35
adam akıllı bi çözüm yok mu ya bu ne her seferinde taa en basndan almak zorunda kalıyoruz

Lodos_Zuhtu
11/04/2009, 18:10
ya bende bıssuru yanlıs patch yukledım hepsını sıfrlayıp 23 u dırek kurabılırmıym yardımcı oln