PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vista pcde host olmak?



alqoliq
17/09/2008, 16:16
slm, daha önce xpde host olmuştum. ama vistaya geçtim. Artık oalmıyorum. Port açık (xpde çalışıyodu) güvenlik duvarınıda kapıyorum ama olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

alqoliq
19/09/2008, 16:00
bi Allah'ın kulu bilmiyor mu ya?
Host olamıyorum yardım lütfen!!!

alqoliq
01/10/2008, 10:05
sorunu çözdüm. bilgisayar değişince modemden yeni ağ geçidi almış.

portları açıyor, Güvenlik duvarını kapatıp euroloadera sağ tıklayın yönetici olarak çalıştır diyin. Bu kadar kurabiliyorsunuz artık oyunlar.

KillSoftly
10/10/2008, 22:16
ben güvenlik duvarını kapatamıorm windows izin vermio napablirim?

cosun
24/07/2009, 17:30
walla ben vistada donanım nasıl eklenir çözemedim yardım bekliyorum lütfen

cosun
24/07/2009, 17:41
yok mu yardım edecek