PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok! ????



TheFastKiller
20/09/2008, 15:58
Arkadaşlar ben getdota da aynen söylendiği gibi mapları indirdim. İndirdim indirmesine de WorldEditor bu mapları depolama yeri olmadığı gerekçesiyle açamıyor. Fakat C\: sürücüsünde 40 gb lik boş yer var (Tabi "depolama yeri yok" tan bunu kastetdiyse...). Lütfen yardım edin!...

unalbaba64
21/09/2008, 10:35
HİÇ Bİ DÜŞÜNCEM YOQ yanlış yapıo olabilir misin

Khirsah
19/11/2008, 12:52
Dota haritaları protectionludur(world editin kendi opsiyonu) ama protectionlu haritaları war3.mpq da bir düzenlemeyle açabiliyormuşuz(ben de bilmiyorum nasıl) o yüzden icefrog kendine has bi kod sistemi düzenlemiş ve her haritayı açarken böyle bir mesaj alırsın. Ha bi de ram in düşük olabilir mi?:D