PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DotA 2 ağına bağlanıyor



D1e-_-
25/05/2012, 20:46
Böyle takılıyor. Yani takılmıyor ordaki imleç dönüyor ama böyle duruyor.
http://g1205.hizliresim.com/x/t/6rh6g.png

ViktorReznov
25/05/2012, 20:53
Steam restart.

D1e-_-
25/05/2012, 21:06
Sorun düzelmedi restartlayınca Steam'i.

napstar
25/05/2012, 21:09
Sorun düzelmedi restartlayınca Steam'i.

Elçiye zeval olmaz;

2937

Devamı da var;

2938

not: Evet dedikodunu yaptık.

ViktorReznov
25/05/2012, 21:15
İşsizlik hep bunlar.

2939

D1e-_-
25/05/2012, 21:19
Sorun hala devam ediyorsa?

D1e-_-
25/05/2012, 21:27
Oyunu sildim tekrar yüklüyorum şimdi.

D1e-_-
26/05/2012, 22:24
Tekrar aynı sorun var. Çözümünü bilen yokmu*

Hasmus
31/07/2012, 21:50
şuan itibariyle aynı sorun bende de var var mıdır çözümü beyler ?

DreadfuL
31/07/2012, 21:56
Oyunu sildim tekrar yüklüyorum şimdi.

Sorunu çözdüm tekrar yükleyerek.

Yapma bunu ya :D

Burakula
31/07/2012, 21:57
aynı sorun bende de var

Hasmus
31/07/2012, 21:58
genel bi sorun mu şuan ?

murt82
31/07/2012, 22:10
şu an bendede aynı sorun var oyunda olan hiç kimse varmı acaba yoksa bi kaç kişidemi var bu sorun ???? yardımcı olun

Nighthawk
31/07/2012, 22:12
Genel sorun var şu an.

murt82
31/07/2012, 22:13
şu anda girdim galiba düzeldi

Burakula
31/07/2012, 22:32
dota kafayı yedi
oyuna girdim ama sadedce etrafı gezebiliyorum hero seçemiyorum ve millet düşüyo düşmeyen ler oluyo ya da maç araken 9.da takılıyo

mayyakmuyyak
31/07/2012, 23:12
Bana da olduydu o .Arkadaşa dedim benim steama gir dota2 yi aç. Girdi açtı sonra çıktı. Ondan sonra ben girdim sorun çıkmadı :)

WeRdeR WeReMeM
31/07/2012, 23:39
Server'dan sıkıntı gençler oyunu niye silip baştan kuruyorsunuz :) Hiç güleceğim yoktu yaaa oyun bozuk olsa hiç açılmaz :)

nancilin
07/08/2012, 20:06
Gençler öncelikle Steam klasörüne girin. ''ClientRegistery.blob'' dosyasını silin. Sonra Steam'i açtığınızda update yapıcak. Sorunun düzelmesi lazım. (Bunları yaparken Steam kapalı olmalı :) )

Eğer düzelmezse Steam kütüphanesinden oyuna girin. (Ben masaüstü simgesinden girdiğimde o hatayı alıyordum.Kütüphaneden girince almıyorum) Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Coquin
17/08/2012, 15:42
yarım saat 1 saat bekleyin düzelir sonra girin

Famera
02/09/2012, 03:33
Bir arkadaşıma aynısı olmuştu DNS ayarlarını değiştirince düzeldi. Sende dene. Belki düzelir.

KONYALIYOBAZ
02/09/2012, 05:30
Bir arkadaşıma aynısı olmuştu DNS ayarlarını değiştirince düzeldi. Sende dene. Belki düzelir.


Böyle takılıyor. Yani takılmıyor ordaki imleç dönüyor ama böyle duruyor.
http://g1205.hizliresim.com/x/t/6rh6g.png

Yazıldığı tarih: 25/05/2012, 20:46

Verilen cevap:


Genel sorun var şu an.

Eski konuları hortlatmamak için biraz daha dikkatli olmalısın :/

Nighthawk
10/03/2013, 16:03
Bu hata internet bağlantınızda sorun olmadığını düşünüyorsanız %99 sunuculardan kaynaklıdır ve düzelmesini beklemek dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

Not: Konunun eski olduğunu biliyorum ancak bugünkü sorun sırasında herkesin bu konuyu okuduğunu görüp yazdım. Konuyu kilitliyorum.