PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Counter-Strike: Global Offensive Çok Kasıyor Yardım



Leupold
02/06/2012, 11:06
arkadaşlar bu gün çıktı Counter-Strike: Global Offensive. Oyunu indirdim , ama oynayamıyorum. habire takılıyor. ama habire yani oynanması imkansız. başka oyunlarda böyle olmuyor. donanımsal bir sorunum da olmaz heralde. benim bu oyunu en ultra ayarlarda 0 kasma donma ile oynamam lazım yani. sistem özelliklerim :

AMD FX6100 ( 4 ghz OC )
Gigabyte 990 fxa ud3
Msi gtx560 twin frozer II ( OC )
4 gb 1600 mh cl9 ram
seagate 1 TB HDD
650w +80 coolermaster psu
23 inç samsung 1920x1080 HDMI monitör

bf3 ultra ayarlarda 30 fps den aşagı almıyorum ama bu oyun hem kasıyor hemde takılıyor habire pls help me

hohmlec
02/06/2012, 11:15
invite varmı

Leupold
02/06/2012, 11:16
-.- hayır

m3lijh
02/06/2012, 11:22
Tam olarak emin degilim ama ekran kartini guncellersen duzelebilir sadece tahmin.

Leupold
03/06/2012, 14:04
Tam olarak emin degilim ama ekran kartini guncellersen duzelebilir sadece tahmin.

en gücel zaten şu an ama :S pc ye format atıyım dedim format ta atamıyorum tam format atarken donuyor pc napıcam bilmiyorum :D

napstar
03/06/2012, 16:26
Bu oyunla ilgili genel bir sorun var sanırım. İnternet'te biraz araştırdım, senin gibi şikayet edenler var.

KONYALIYOBAZ
03/06/2012, 16:29
Ben gayet güzel oynuyorum :S

Nighthawk
03/06/2012, 16:32
Bende de temiz. Üstelik makine daha kötü.

D1e-_-
03/06/2012, 18:39
Bizdede olsada takılsa ^_^

grumwel
03/06/2012, 19:36
Valve geniş çaplı dağıttı önce 4 gün önce bana geldi +1 giftiyle beraber sonra biz teamde 9 kişiyiz ben birine verdim birine daha geldi o vermeye çalıştı herkeste varmış bizim teame full geldi nedense valve bokuna kurban.. Ama sanırım giftleri sattılar :(

Leupold
15/06/2012, 03:25
yok mu yardım

Insomniac
16/08/2012, 19:38
kardeş sistemimiz hemen hemen aynı benim ekran kartı hd 6990 ama bende de sürekli olarak kasıyor oyun, fps çok düşük 5-10 fps ilk kez böyle bir şey başıma geliyor. Sorunun çözümünü bulabilirsen bizimle paylaşır mısın?

Insomniac
16/08/2012, 19:56
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2557825&page=3 ingilizce biliyorsan şu forumu takip edebilir misin, sanırım bulldozer serilerinde rastlanan bir problem konuda birçok yerde bahsediyorlar ama tam anlamadım ben google chrome yeterli olmuyor bir göz at sanırım bizdeki problemin çözümünü bulmuşlar anakart güncelleştirmesinden bahsediyorlar.

Zaphart
16/08/2012, 20:04
nereden çıktı ya :(

Insomniac
16/08/2012, 23:02
forumu yardım konusunda biraz yetersiz buldum :/

Scubablue
17/08/2012, 00:59
bu sorunu bugün bendede vardı ankarttan kaynaklanıyo ve bunun için 2 ağustosta bi güncelleme cıktı anakartının markasına göre gerekenleri indirip bios güncellemesi yapman gerekiyo ama bunu yaparken anakartını yakabilirsn ben yaptım oyunda kımıldayamezken suanda cok akıcı ve tam performansta oynuyorum umarım işini görür

PlanetX
17/08/2012, 03:43
forumu yardım konusunda biraz yetersiz buldum :/

Tam olarak beklentin nedir?

Her neyse. Burdan (http://support.microsoft.com/kb/2645594) ve burdan (http://support.microsoft.com/kb/2646060) sirayla gerekli Windows guncellemelerini yapabilirsin. Ayrica anakartinin garantisi bitti ise burdan (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4001&dl=1#) FD BIOS versiyonunu kurman(bir ust versiyon da mevcut ancak beta asamasinda) iyi olacaktir. Anakartin ile ilgili CPU uyumluluk listesi. (http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=4001)



bu sorunu bugün bendede vardı ankarttan kaynaklanıyo ve bunun için 2 ağustosta bi güncelleme cıktı anakartının markasına göre gerekenleri indirip bios güncellemesi yapman gerekiyo ama bunu yaparken anakartını yakabilirsn ben yaptım oyunda kımıldayamezken suanda cok akıcı ve tam performansta oynuyorum umarım işini görür

BIOS flash ile anakart yanmaz. Fakat ben sahsen default ayarlara getirmeden herseyi BIOS update yapmazdim. Ozellikle de overclocku kaldirmadan.

Insomniac
17/08/2012, 14:00
anakart guncellemesini msi sitesinde bulunan live update programı ile yaptım bios güncellemesi yaptıktan sonra pc kendisine res attı ve daha sonra mavi ekran hatası ile karşılaştım windows açılamıyor formatta atamıyorum, sanırım anakartı yaktım :D