PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Yardim Edin Allah Rizasi Için_!!!



musty
26/09/2008, 17:32
Beyler ben w3 u yukledim bide frozent trone yı yukledimm dota harıtası atıyorum ama açmıyorr versiyon dusuk olabilir nasıl yukseltecezz bi yardım lutfen

WoLKHaN
26/09/2008, 17:44
Ne hataveriyor ?

musty
26/09/2008, 17:46
hata yok abim hata vermıyor ama sag alt kosede 1.07 yazıyo o versiyonmuu

XMaX
26/09/2008, 17:52
ewt versıyonu onu baya bır yukseltmen lazım ınternetın kotalımı

musty
26/09/2008, 17:54
kotalı da sorun değill indiririzzz
sadece 1.22 yi indirmem yeterlimi

canokaaa
29/09/2008, 17:26
yeterli ama ben 1.20c de oynuyorum vede gayet iyi çalışıyor.