PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anlık Sohbet Bölümü



napstar
04/06/2012, 11:43
Böyle mesaj kasmadan, beklemeden, patır patır, çatır çatır mesaj atabileceğimiz, aşkımızı ilan edebileceğimiz, anlık cevaplar alabileceğimiz, herkese açık bir bölüm olsa ne hoş olurdu.

Ayrıca, kurulan oyunlara reklam da atardık. Adam bulma derdi biterdi.
Kavga olursa adam toplama derdi de yok, oh mis.
Okeye dördüncü, Halı sahaya kaleci...

Bence çok yararlı olur. Öyle değil mi Erman Hocam?

canifeto12
04/06/2012, 11:55
bunu bnde soyledim . düsünüyoruz dediler o kadar

LauraBodewig
04/06/2012, 11:56
Anlık sohbet bölümlerini sevmiyorum çünkü sürekli bir şey dilenen yeni üye kaynıyor bir süre sonra. Bence çirkin oluyor. İşgal ediyorlar resmen.

napstar
04/06/2012, 12:03
Anlık sohbet bölümlerini sevmiyorum çünkü sürekli bir şey dilenen yeni üye kaynıyor bir süre sonra. Bence çirkin oluyor. İşgal ediyorlar resmen.

Engellenebilir bence o. Meselam, en az bir yıllık üye olmak gerekiyor gibisinden. Tabi o nasıl olabilir bilmem :D

CoolStoryBro
04/06/2012, 12:55
Engellenebilir bence o. Meselam, en az bir yıllık üye olmak gerekiyor gibisinden. Tabi o nasıl olabilir bilmem :D

Bir yıllık mı? Peki.

BorisPeace
04/06/2012, 12:59
Şimdilik kilitliyorum :3

BorisPeace
15/06/2012, 01:15
Linky. (http://www.gamehonor.com/showthread.php/14509-GHTools-0-1-0-0-%C3%87%C4%B1kt%C4%B1!)

Bins
15/06/2012, 17:39
yanlis yere yazmisim

Hapkido
15/06/2012, 20:28
Bir adet sorum olacak. Şöyle ki:

Resim van: 3075

Buraya kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum. Daha sonra giriş tuşuna bastığım zaman burası 3 sn kadar gözüküyor: 3076

ve sonra tekrar 1. resimdeki yere geliyorum. Nedendir acaba?

Bu not derinden: Kullanıcı adımı ve şifremi doğru girdiğime eminim.

WHY YOU LITTLE
15/06/2012, 21:30
Bir adet sorum olacak. Şöyle ki:

Resim van: 3075

Buraya kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum. Daha sonra giriş tuşuna bastığım zaman burası 3 sn kadar gözüküyor: 3076

ve sonra tekrar 1. resimdeki yere geliyorum. Nedendir acaba?

Bu not derinden: Kullanıcı adımı ve şifremi doğru girdiğime eminim.
benimde öyle -.-

D1e-_-
15/06/2012, 21:36
Hepinize tek cevap

Kimse banlanmadı. Sunucu ile alakalı bir problem var onun üzerinde çalışıyoruz.

TauGunner
15/06/2012, 21:50
Ben şifremi hatırlamıyorum.Yoksa bende hata vermezdi proyum ben.:(

BorisPeace
19/06/2012, 20:18
GHTools'un yeni versiyonu bu dileği yerine getirdi sanırım.

Kapatıp arşiv bölümüne taşıdım. Anlık sohbet için GHTools'un son versiyonunu buradan (http://www.gamehonor.com/content.php/433-GHTools) indirebilirsiniz.