PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ..dota fixer..



egoist17
28/09/2008, 20:57
arkadaşlar öncelikle merhaba..ben bilgisayarıma warcraf 3ü yükledim ardından frozone thorone yi yukledim..oyunu actıgımda herosuz oynandıgını gordum..nedeniyse oyunun 1.20c olmamasıymış..bunun icin bir program söylediler ve bende yukledim oyun hata verdi..bunun icinde dota fixer ı yuklemem gerektigini soylediler..yaptım..fakat oyun acılmıyor..hata veriyor..yardım ederseniz sevinirim

doretto
15/09/2010, 16:29
oyunu yeniden yukle fixer sonra 1.24e yukle 1.20c yukleme

By.AbsoLuT
15/09/2010, 17:31
2 senelik konuya yardım etmissin:D Çok işine yaramıştır bu bilgiler..

cirtili
15/09/2010, 20:44
2 senelik konuya yardım etmissin:d çok işine yaramıştır bu bilgiler..


:d:d:d:d:d