PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1-2 soru



NightStalker
17/06/2012, 21:15
Arkadaşlar öncelikle sorum kontrol grupları ile ilgili. Kontrol gruplarını hangi tuşla oluşturuyoruz? Yani dotada birime ctrl+sayı vererek numaralandırıyorduk, burada gruba geçmek için tuşlar ve gruplar arası geçiş tuşunu buldum fakat grubu nasıl atayacağımızı bulamadım, 2. sorumsa gene birimlerimizle ilgili, örneğin ilizyonları kareye alıp yönetmek istediğimde kendi heroma geçiyor sanki oyundaki bir başka heroyu kıpırdatmaya çalışmışım gibi fakat üzerinde tıklayıp tek başına hareket ettirirsem ediyor, buna örnek broodda örümcekleri oynatmak vs. bunu nasıl düzeltebilirim? Biraz uzun yazdım kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.

hohmlec
17/06/2012, 21:51
dota 2 den ayarları ac controlse tıkla ordan unit action var onu ac ordan ayarlayabilirsin

NightStalker
18/06/2012, 23:53
İşte ayarlayamadım oradan grup ataması yapmayı.