PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GHTools 0.1.0.1 Çıktı!



BorisPeace
20/06/2012, 15:17
GHTools 0.1.0.1, önceki versiyon olan 0.1.0.0 üzerinde birçok düzeltme yapılarak oluşturulmuş güncel bir sürümdür. GHTools 0.1.0.1'e sitenin ana menüsündeki Araçlar alt menüsünden ulaşabilir, ya da bu link (http://www.gamehonor.com/content.php/433-GHTools)ten indirebilirsiniz. Aynı zamanda bilgisayarınızda zaten GHTools var ise, Güncelle tuşuna basmanız yeni versiyona sahip olmanız için yeterlidir.

Bu versiyonda yapılan düzeltimler:


Çıkış tuşuna bastığınızda çıkan pencerede ("Çıkmak istediğinizden emin misiniz?") bazı durumlarda Hayır'a basılması durumunda da programı kapaması düzeltildi.
GHTools artık birden fazla kez açılmayacak, GHTools programını tekrar açmaya çalıştığınızda açılı olan programı seçecek.
Görev çubuğunda GHTools'a tıkladığınızda artık alta alacak.
İletişim Tabındaki linklere tıkladığınızda bağlantıların art arda 2 kere açılması düzeltildi.
GHChat kullanıcı listesinde bir kullanıcıya çift tıkladığınızda GH Profilinin açılmaması düzeltildi.
GHChat kullanıcı listesinde bir kullanıcıya sağ tıkladığınızda açılan menüye "GH üzerinden PM yolla" seçeneği eklendi.
Ayarlarda "Sadece GHChat'e bağlıysam sor" seçeneği seçili ise, çıkış tuşuna bastığınızda "Şu anda GHChat'e bağlısınız. Çıkmak istediğinizden emin misiniz?" uyarısı belirecek.

GHTools hakkındaki yorumlarınızı, şikayetlerinizi ve geliştirilmesini istediğiniz noktaları bu konu altında belirtebilirsiniz.

bp~

napstar
20/06/2012, 15:20
Aaaa, stream izlerken %40 saydamlık ile sohbet bölümünün olması yok mu? :(

PlanetX
20/06/2012, 15:26
Bu bug fixler iceren yeni surumdu. 0.1.0.1 yani en sagdaki rakam 1 artarsa ufak duzeltmeler ve eklemeler anlamina geliyor ama 0.1.1.0 olsaydi yeni ozellik(ler) eklenmis olurdu.

Burakula
20/06/2012, 15:28
güncelleme başarısız oldu lütfen tekrar deneyin- yazısı ve o gıcık kırmızı top içindeki beyaz çarpı işareti. lanet olsun dostum lanet lanet olsun lanet!

PlanetX
20/06/2012, 15:50
Sorun Fear'dan kaynaklaniyormus. Duzeltildi :)

Burakula
20/06/2012, 15:52
sorun sizde değil bennnnde..

WeRdeR WeReMeM
20/06/2012, 16:58
Boris ben gene giremiyorum :(

PlanetX
20/06/2012, 18:36
Nickindeki bosluktan dolayi :D Boris nickini degistirsin araya _ koysun :D

WeRdeR WeReMeM
20/06/2012, 19:15
Konuşmuştuk Boris ile o konuyu. Bir sonraki patch'te belki düzelir demişti ama düzelmemiş. Nickimdeki boşluğumu vermem banane :(

Gehenna
20/06/2012, 21:03
Artık beni de GHtools chatinde bulabilirsiniz ^^

PlanetX
21/06/2012, 05:20
Tebrikler planet benim yapmak istedigim seyi yapıyosun benm zamanım yoktu neyse işte

güvenli bi sistem yapmıssın mysql e bağlamayarak belkide bağladın tam bakmadım ama kodları yayınlarken obfuscate edersen iyi olur :D

Yeni gordum yazdigini. Kullandigim hersey lisansli ve .NET 2010 Professional yaninda cok kisitli bir obfuscator geliyor free olarak(belki digerlerinin yaninda da ayni surum geliyordur bilmiyorum) ki cok etkili degil. Reverse engineering engellenemez birsey fakat ordan elden edilen kod asla orjinali kadar kaliteli olamaz ozellikle proje buyudukce... Ayrica GHToolsda bildigim kadariyla bir acik yok cunku cogu sey server tabanli. Server olarak da hazir birsey kullanilmadii o yuzden GHToolsun butun kodlari dissamble edilse bile neredeyse bastan yazicak kadar emege ihtiyac var ayni ozellikleri saglamak icin.