PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dota 2 görüntü , pc özellikleri vb. yardım



ELysin
27/06/2012, 13:56
Öncelikle bilgisayar özelliklerim Nvidia 6600 512 ekran kartı, islemci 3.0 ghz p4 intel , 1.5 gb ddr 2 ram Ve masaüstü.

Dota 2 yi oynayabiliyorum ayarları düşürüp fakat birisi pause attığından 1 dk felan sonra kasmaya başlıyor onun dışında rj atarsam oyundan çık gir yaparsam düzeliyor oyun late gidince dk 60 70 de felan kasmaya başlıyor yeniden ayarları high alınca 1024 felan yapınca donma felan yok fakat mouse delaylı ilerliyor ve ekran da aynı şekilde. Alttab yaptığım zaman oyun içinde geri oyuna dönünce oyun donuyor ekran karartı kalıyor çıkıp tekrar girmek zorunda kalıyorum bunun nedeni ne olabilir.


Ve bir de replayları oto mu kaydediyor acaba bilmiyorum ama 4.5 gblik klasör 20 gb oluyor dumps klasorunde bisiler geliyor 1 gb felan sanırım onlar sürekli silmek zorunda kalıyorum bunun bi ayarı yok mu : / yada o dumps a gelenler replay değil de başka bir şey mi.

Pc eski yenisini şu durumda alamıyorum 3 - 4 ay bununla oynamak zorundayım önerebileceğiniz ayarlar var mı ?

Darkelia
27/06/2012, 15:56
ekran kartının driverini güncellemeni öneririm birde fanlarında sorun olabilir.

Lexsarko
27/06/2012, 16:22
Sorununun ekran kartınının yazılımıyla alakası yok. Ekran kartın full kapasitede çalıştığı için ısınıyor, ısındıkça da performansı düşüyor. Fanını temizlemen belki çözüm olabilir veya laptop kullanıyorsan havalandırma sağlayan laptop altlıklarından alabilirsin.

Dikey senkronizasyonu kapatmadıysan kapat. Onun dışında çözünürlüğünü de oranı değiştirmeden (16:9, 16:10 vs.) bir küçüğüne al. Olmazsa bir küçüğüne daha al. Bunları yapmana rağmen düzelmiyorsa yapacak bir şey de yoktur. O ekran kartıyla zaten ağız tadıyla Dota 2 oynamana imkan yok.

ELysin
27/06/2012, 17:32
oran 4.6 zaten : D Ekran kartım son sürücüsü yüklü pcem masaüstü fanın tozunu yeni almıştım dikey senkronizasyonu kapatıyım bir de öyle deneyeyim sorun ekran kartından ise ekran kartı alabilirim eger ram hallederse 1 gb daha ram alabilirim ama ram 2 gb felan olur : )

KONYALIYOBAZ
27/06/2012, 18:17
Oyunu aşağıya atınca yukarı çıkmaması sanırım XP ile alakalı. dev.dota2.com forum sitesini okurken karşılaşmıştım ve Windows XP'den başka bir işletim sistemine geçmenin tek yol olduğunu söylediler.

ELysin
28/06/2012, 11:24
Peki ya bu replay olayı klasör 20 gb oluyor : D