PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eurobattle net yardımmmm



Windir[
01/07/2012, 00:24
beylerrr warraft 3 ve frozen throne u kurdum battle net için hangi dosyaları indirmem gerekiyor gnlerdir çözemedm yardım lütfennn

Windir[
01/07/2012, 00:38
beyler bende wc3 ve frozen u kurdum ama hangi patchleri kurmam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardım.. eurobattle nette oynamak istiyorum gproxy falan da diyorlardı lütfen yardımmmmmmmmm :/

TazMania^
01/07/2012, 01:10
http://www.leaguebots.com/forum/index.php?topic=37.0

Windir[
01/07/2012, 01:16
hacu 1.26 a kurarken hata veriyor sebebi nedir

Gray Fox
01/07/2012, 01:22
Son patch 1.26 olmasi gerek onun full patchini bul indir yada version switcher sonra eurobattle.net e gir install files lari indir

Windir[
01/07/2012, 01:39
dostum 1.26 full indirdim gene hata veriyor deliricem galiba

Immortalitys
01/07/2012, 02:44
Google dan w3fixer diye arat ilk çıkan linkten programı indir daha sonra w3 klasörüne frozen throne seçip bi patch yap
Sonra 1.26 yüklemeyi dene düzelicek sorunun bahsettiğin hata buysa eğer.

Gray Fox
01/07/2012, 11:49
Hatada ne yaziyor?