PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garena - "YOU ARE USING HACK ! PLEASE REMOVE HACKS" HATASI YARDIM !



Sark00
07/07/2012, 17:28
Düne kadar garena plustan warcraft 3 f.t'u rahatca oynayabiliyordum. Bu gün gireyim dedim game start butonuna bastım oyun açılmayıp üstüne "you are using hacks !" hatası aldım. hayatımda mh,gm vb. programlar-hackler kullanmadım. ha bir tek room joiner vardı o da bir sorun yaratmaz, yaratmadı.
- http://www.gamehonor.com/showthread.php/961-Garena-You-are-using-hacks-please-remove-hacks-or-reinstall-warcraft-III-to-play/page1

Bu sayfadaki PlantetX adlı arkadaşın dediğini de yaptım w3 ü sildim garenayı sildim yeniden yükledim ama yine aynı hata oluyor. Hatta ComboFix bile denedim hiçbir fayda etmedi lütfen yardım edin. :(:(

Hapkido
07/07/2012, 18:27
Sen yine iyisin sadece o hatayı alıyorsun. Bana ya "You are using hack, please remove your hack and try again to join" tarzı birşey ya da böyle saçma bir WC3 hatası veriyor. Sanırım benim WC3 bozuk. Sende ki WC3'ü değil de, başka bir WC3'ü yükle PC ne belki sorun gider. Ben öyle yapacam şahsen.

PlanetX
07/07/2012, 18:32
Hatirladigim kadariyla warcraft ya da garenanin yuklu oldugu klasorde extra veya degistirilmis bir dosya varsa bu hatayi veriyordu. Fakat sen bastan kurmana ragmen hata aliyorsan disaridan baska bir program etkiliyor demektir. Arkada acik olan herseyi kapat. Dunden bugune ne kurdun onlara bak derim. Illa ki birsey degismistir.

JrSouL
07/07/2012, 19:36
maphack gibi programlar war3 dosyasının içindeki bazı programları değiştirerek çalışır yani büyük ihtimalle senin war3'ünün içinde zaten bu program var sen silip yüklesende aslında o değiştirilmiş dosyayıda yüklemiş oluyosun tavsiyem daha önce hiç bu tür programlar kullanılmamış bi setup bulman

PlanetX
07/07/2012, 22:08
maphack gibi programlar war3 dosyasının içindeki bazı programları değiştirerek çalışır yani büyük ihtimalle senin war3'ünün içinde zaten bu program var sen silip yüklesende aslında o değiştirilmiş dosyayıda yüklemiş oluyosun tavsiyem daha önce hiç bu tür programlar kullanılmamış bi setup bulman

Dusuk bir ihtimal. Cunku dun sorun yokken kullandigi warcraft da kendi warcrafti bugunku de ;)

MrFoseptik
07/07/2012, 22:49
maphack gibi programlar war3 dosyasının içindeki bazı programları değiştirerek çalışır yani büyük ihtimalle senin war3'ünün içinde zaten bu program var sen silip yüklesende aslında o değiştirilmiş dosyayıda yüklemiş oluyosun tavsiyem daha önce hiç bu tür programlar kullanılmamış bi setup bulman

bence de düşük ihtimal ama garenaya gelen bir güncelleme varsa dediğin doğru olabilir.