PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hos Olmak ?



ReaVeR
17/10/2008, 14:19
arkadaşlar tüm yazıları okumama rağmen bir türlü beceremedim host olabilmeyi ve port açmayı. verilen linklerde bnm modemimi bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. modem ttnetin verdiği pikatel airmax-101 wireless modem nerden ve nasıl port açıcam portu açtıktan sonra yapmam gerekenler nedir...
not:eurobattle oyuncusuyum

abbathdoom
17/10/2008, 21:32
krdesm bnde pikatel kullanıorm ..kesnlikle cok adi bi modem ayıptr solemesi..nette su ayar sayfasından bi iki bisey yaptm ama bi sekilde port actım..ama bndede oyuna en fazla 2 kisi grio:D.nedenini kimse annamadı..ama yardım edeceek olrsa banada yardm pls..

ReaVeR
19/10/2008, 10:41
banada öğretsene abi nerden yapılcak bak sen port açmışsın belki bana 2den fazla kişi girer :):):)

ReaVeR
20/10/2008, 22:22
port açmayı öğrendim raht bi şekilde host olabiliyorum pikatel airmaxlılara yardımcı olabilirm

Alcarin
02/11/2008, 17:24
ya bnde host olamiorm modemimmin adı air ties rt-205 bn host olmayı bilmiorm bi yardımcı olursanız sevinirim :)

executioner
02/11/2008, 17:28
Yardım etmeye çalışırım msn adresimi ekleyin...
dota-battle@hotmail.com

svml
01/12/2008, 17:58
air ties de hoest olmak çok kolay hacı gir gogıla:D yaz port açma die portacma .com die bi site olack en bsta gir oraya her seyi anlatıor .bn oldum host fakat su banlist olynı ayrlayamdm o knuda blgsi olan bna ulassın ltfen

ReLaXoL
13/03/2009, 10:33
abi beım adsl markası (@ycom) onu portacma.com da yo naspcam ben nerden bulabilirim?

ReLaXoL
13/03/2009, 10:35
aycomu buldum sımdıdde lan ıp yı nasıl orencem

At0s
12/04/2009, 21:39
abilerim yaa bn de bi sorun var port acıyom , güvenlik duvarını kapatıyom sonra oyuna giriyom creat game e basıyom dotayı seciyom hickimse gelmiyo
neden olabilir bu arada130 kısı falan var ??
Cevaplarınız için şimdiden teşekürler

eagle65
13/04/2009, 18:49
bendede zyxel modem war ama bir türlü beceremedim yardımcı olursanız detaylı anlatım yada rahat ulaşabileceğimiz bir link

guney
14/04/2009, 19:55
ben wirelessten çekiom ana makine yok nasıl yapabilirm