PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Warkey Rehberi - Yeni



Nyhuf
11/07/2012, 17:30
Selam arkadaşlar önceki konu'da bulunan eski ( reklamlı ) sürümün yerine; yeni sürümünü paylaşmak ve anlatmak istedim.

1-) Önce Wc3 Assistant 1.7'yi Burdan indirin:

https://hotfile.com/dl/162914731/1f2e847/W3_Assistant_1.7.rar.html
2-) Wc3 Assistant 1.7.exe' yi RAR'dan çıkarın.
3-) Programı çalıştırın.
3334
1-> 1 ( Burdaki itemimiz Phase Bot olsun siz klavyede 1'e bastığınız zaman; Phase Bot aktif hale gecelektir. )
2-> 2 ( Burdaki itemimiz Shiva`s Guard olsun. Siz klavyede 2'ye bastığınız zaman; Shiva`s Guard direkt olarak çalışacaktır. )
3-> 3 ( Burdaki itemimiz Armlet of Mordiggian olsun. Siz klavyede 3'e bastığınız zaman; Armlet of Mordiggian aktif hale gelecektir. )
4-> 4 ( Burdaki itemimiz Hand of Midas olsun. Siz klavyede 4'e bastığınız zaman; Hand of Midas Creep'lere veya NC'ye atılabilir hale gelicektir. )
5-> 5 ( Burdaki itemimiz Dagon olsun. Siz klavyede 5'ye bastığınız zaman; Dagonu düşmana atabilmeniz için işaret çıkacaktır. )
6-> 6 ( Burdaki itemimiz Mj'ollnir olsun. Siz klavyede 6'ya bastığınız zaman; Mj'ollnir'i kendinize veya dost heroya atabilmeniz için işaret çıkacaktır.
NOT: Mesela Eul's Scepter of Divinity kastınız. Bunu "1" numaraları envantere koydunuz. Direkt olarak kendi üzerinizde kullanmak istiyorsanız "2" kere 1'e basmanız yeterli olacaktır. ( Aynı mantık Boots of Travel içinde geçerli. "2" kez bastığınız taktirde sizi direkt base'e yollar. )

DiPNOT: Sağdakiler ise Spell kısayolları. Bunları kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Saygılar&Sevgiler...

FroStly
11/07/2012, 17:45
Eline sağlık çok güzel olmuş. :)

Nyhuf
11/07/2012, 17:52
Sağolasın :)

canifeto12
11/07/2012, 18:08
bu programla ilgili bisey demek istiyorum . skillerdeki 1 2 3 4 tuslarının sistemi aynen su : fare hızlıca 1 2 3 veya 4. skilin üstüne gider sol click yapar ve eski yerine gelir . yani hiç bir işe yaramyan bir skill hotkeyi var

Nyhuf
11/07/2012, 18:16
Normalde spell'ler için harf veya rakkam atamam ancak bi deniyeyim.

EDİT: Denedim ve gayet hoşuma gitti. Oyuna verdiği herhangi bi olumsuz olay yoksa sorun yok.

Fx
11/07/2012, 18:44
Denedim ve skilleri Q-W-E-R 'ye atmak çok işime yaradı ama canifeto'nun da dediği gibi


skillerdeki 1 2 3 4 tuslarının sistemi aynen su : fare hızlıca 1 2 3 veya 4. skilin üstüne gider sol click yapar ve eski yerine gelir

Yani skillerinizi attığınız tuşlara ( örneğin QWER ) birisine bir şey yazarken bu harfler çıkmıyor. Mesela birisine "lane değiştirelim" demek istediğiniz "lan dğiştilim" çıkıyor yani e ve r yazamıyorsunuz ve bir şey daha var yine bununla ilgili lvl atladığınızda skill'e vermek için önce "O" ya basıp ardından vereceğimiz skil'lin kısa yolunu ( örneğin Elune's Arrow' kısayolu R ) ve siz "O"'dan sonra o skill'e vermek için "R" ye bastığınızda skillerinizin kısa yolunu QWER'ye attıysanız ve Arrow'u geliştirmek için "R" ye bastığınız da skill'i lvl arttıramıyorsunuz çünkü siz "R" ye bastığınızda o anda fare spell 4'e gidiyor ve lvl arttıramıyorsunuz ve mecburen fare ile arttırmak zorunda kalıyorsunuz skill'i.

Nyhuf
11/07/2012, 18:54
Denedim ve skilleri Q-W-E-R 'ye atmak çok işime yaradı ama canifeto'nun da dediği gibi



Yani skillerinizi attığınız tuşlara ( örneğin QWER ) birisine bir şey yazarken bu harfler çıkmıyor. Mesela birisine "lane değiştirelim" demek istediğiniz "lan dğiştilim" çıkıyor yani e ve r yazamıyorsunuz ve bir şey daha var yine bununla ilgili lvl atladığınızda skill'e vermek için önce "O" ya basıp ardından vereceğimiz skil'lin kısa yolunu ( örneğin Elune's Arrow' kısayolu R ) ve siz "O"'dan sonra o skill'e vermek için "R" ye bastığınızda skillerinizin kısa yolunu QWER'ye attıysanız ve Arrow'u geliştirmek için "R" ye bastığınız da skill'i lvl arttıramıyorsunuz çünkü siz "R" ye bastığınızda o anda fare spell 4'e gidiyor ve lvl arttıramıyorsunuz ve mecburen fare ile arttırmak zorunda kalıyorsunuz skill'i.
Anlattığın kısımlar doğru. "O"'ya basıtığınız zaman spell vermek için üst 4'lüyü kullanıyoruz. Ancak spell kullanırken en alt 4'lüyü kulannıyoruz.

kahuna
27/10/2012, 11:58
programı indirip kurdum. skilleri ayarladım. oyunu single olarak actım. gayet güzel calıştı. daha sonra garenadan bir oyuna girdim ama o zaman çalışmadı. garenaya bir türlü uyarlayamadım. yapmam gereken nedir ?

D1e-_-
27/10/2012, 15:20
programı indirip kurdum. skilleri ayarladım. oyunu single olarak actım. gayet güzel calıştı. daha sonra garenadan bir oyuna girdim ama o zaman çalışmadı. garenaya bir türlü uyarlayamadım. yapmam gereken nedir ?
Pier0ws'un rehberindeki Warkey'in yeni sürümünü indirmeni öneririm. Bu kadar zamandır kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor eğer garenada oyuna girdiğinde veya herhangi bir yerde, çalışmazsa Active WarKey ++, -Active Hotkey [Home] yi aktif et. Arada kendi kendine kapanıyor bu aktif et dediğim ama açarsın o sorun olmaz. Reklamlı konusuna gelince ilk açtıgında ayarları yaparsın reklamı kapatırsın ikinci açtığında açtığın an "Hide" yaparsın ve reklam açılmaz ayrıca çalışır.