PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : euro battle ..wepla..



tekila
23/10/2008, 18:57
arkadaslar ben weplada oynuorm su an ama siz cok ovuyorsunuz eurobattle da da oynamak istiyorum .. fakat warcraftın versiyonları farklı sanırsam .. sadece regi degistirerek 2 sine de girmemi saglayacak bir cozum varmı ? nasıl halledebilirim . ?

NICKolas
23/10/2008, 22:41
Warcraft klasörünü kopyala ve başka bir yere daha yapıştır. Patch yaparken bunlardan sadece birini göster. Patch yaptığından eurobattle a gir, diğeriyle de weplaya devam et.

ooo_fresh_me
24/10/2008, 07:57
tekıla webladen güzeli varmı
euro batlede /id komutu yok herkes ıstegigi oyuna giriyo
acc alınabildiginden quıtleyen cok
yanı hıc sevmem euroyu

bora
24/10/2008, 15:33
Bencede Euro'da banlanan tekrar acc alıyor ama Wepla'da öyle bir şansın yok

tekila
25/10/2008, 00:46
hmm tamam o zmn xD
yinede bir denerim belki saol nickolas

illegal_45
25/10/2008, 14:16
Wepladan sasma bence cunku wepla eurodan 3gomlek ustun bi server

kedenbe
08/12/2008, 20:26
euro battle da acc var ama quit yok nedense ben wepla da oynuom artık wepladaki quitlerden kustum euro battle a geçtim orda cok daha az quit sayısı