PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dota2 açılmıyor



HasanReis
16/07/2012, 18:45
Merhaba arkadaslar.

Sizlere bir sorum olacak. Benım eskı bılgısayarımda dota2 vardı.Yenı bılgısayar alıcna oraya yedekleme ıle attım oyunu.

Ancak oyunu acmaya calıstıgımda sıyah bır ekran cıkıyor sonra yıne normale donuyor ve oyun falan acılmıyor.


Birde eski pc 32bit - yenı pc 64bit

Nasıl duzeltırım?

SiEorDiE
16/07/2012, 19:04
o kadar ugrasacagina 4 gb zaten indir tekrardan gitsin :D

canifeto12
16/07/2012, 19:13
4 mü ben 2 diye diye biliyorum

HasanReis
16/07/2012, 19:16
evet 2 :D napayım mecbur ındırecem artık

HasanReis
16/07/2012, 23:01
Arkadaslar yıne açılmadı bı yardım edın bana hep sıyah ekranda kalıyor sonra kendı kendıne kapatıyor

Ggion
16/07/2012, 23:40
Bende de aynisi oluyor cozumunu bulamadim,yeni pc 2 tane ekran kartina mi sahip?

Nyhuf
16/07/2012, 23:54
Dostum kopyala yapıştır yaptığın zaman; yüklenirken olduğu gibi regedit kayıtları tutulmaz. Tekrar yüklemeyi dene o da olmazsa çözünürlükle ilgili bir problemdir. Dota1 de vardı böle durum.

PlanetX
17/07/2012, 00:42
Cfg dosylarinda saklaniyor ayarlar. Regedit ile ilgili bir durum oldgunu sanmiyorum.

Nighthawk
17/07/2012, 00:46
Dostum kopyala yapıştır yaptığın zaman; yüklenirken olduğu gibi regedit kayıtları tutulmaz. Tekrar yüklemeyi dene o da olmazsa çözünürlükle ilgili bir problemdir. Dota1 de vardı böle durum.

Warcraft 3 ile Dota 2 farklı oyunlar, aynı durum yok.

Nyhuf
17/07/2012, 03:49
Warcraft 3 ile Dota 2 farklı oyunlar, aynı durum yok.

Temel olarak fazlaca bir bilgim yok. Bir çok program bu mantığa göre işler. Yardımım dokunabilir diyerekten yorum attım :)