PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Map'e Mh Ekli Sorunu



WrongheR
17/07/2012, 12:56
Arkadaşlar ben bilgisayarıma 2-3 kez format attım fakat yüklü olmayan klasor kopyasını kullanıyordum . Bir gün arkadaş bir program getirdi . İçinde mh olduğunu ve rahat host hack yapacağımızı anlattı. Bende kaldırılabiliyorsa bir bakayım dedim o gündür bu gündür haritam mhli gibi runeler gözüküyor manabar çıkıyor sildim format attım w3 ü yeniden kurdum lanet olası şey kalkmadı üstümden yapıştı kaldı bana :(

Böyle fog-w kalkıyor direk olarak :

http://i1137.photobucket.com/albums/n501/yusufcenk/3333-2.jpg

NOT:Darer'de Wepla'nın guardına takılırım oyunu fix yapar dedim ordada çalıştı.Euloader yükledim sorun devam etti yok mu yardım edicek :(

D1e-_-
17/07/2012, 13:09
Zaten icefrog kaldırdı fogu. Yani hepimizde öyle sorunun fog gözükmemesiyse. Ama eğer runeler filan gözüküyorsa sil ve tekrar yükle.

WrongheR
17/07/2012, 13:23
Zaten üstte belirttim.Bu programın yaratıcısına kadar gittim forumlara başvurdum adamlar işten sıyrılmak için bug diyip geçiyorlar kesinlikte Türklerden bu sorunu olan vardır diye düşündüm yada uzman birisi.W3 sildim yükledim Mh'yi sildim Pc resetledim Garenayı Sildim yükledim,olmadı. BILGISAYARIMA FORMAT ATTIM olmadı. daha bir ayrıntısı var mı vermediğim

D1e-_-
17/07/2012, 13:31
MapHack dediğin senin fogların gözükmemesi mi?

NightStalker
17/07/2012, 14:00
Bu tarz sorun yaşayan daha önce görmüştüm. Bir tanıdıktada olmuştu mh yi silmesine rağmen oyunu açınca mh çalışıyordu. Dediğin gibi sil tekrar at yaptı başka pcye attı o W3ü falan asla kurtulamıyorsun. Benim bildiğim tek çaresi sendeki w3ü kaldırınca yeni W3 indirmek netten.

MrFoseptik
17/07/2012, 14:20
Link (http://www.gamehonor.com/showthread.php/1155-Blizz-Reseter)
bunu dene bi
Edit: 1.26a'yı yeniden yüklemen gerekir

AmranJ
17/07/2012, 14:28
Sonuç : mh işlerine hiç başlamıyoruz

WrongheR
17/07/2012, 16:21
Link (http://www.gamehonor.com/showthread.php/1155-Blizz-Reseter)
bunu dene bi
Edit: 1.26a'yı yeniden yüklemen gerekir


Sonuç FaiL :(

ELysin
17/07/2012, 16:32
Sadece runeler mi gözüküyor yoksa herkesi görebiliyormusun adam nc kasiyor invokerle ss mi atiyon vay :S:s

AnImated^PICS
17/07/2012, 16:37
şöyle mh kullananlara oyunda mhsin denildigi zaman ne mh si ya felan gibi triplere giriyolar işte mhcilere ana bacı kayasım geliyor ya neyse sakinim.

BorisPeace
17/07/2012, 16:41
Bence herkesin en az 1-2 kere MH kullanması gerekiyor ki bilsinler. Zaten MHden kurtulmak için açılmış konu, daha ileri gitmeye gerek yok.

Bilgisayarına format attıktan sonra MH kalkmadı gibi bir şey söz konusu değil. Ya format attığını sanıp atamıyorsundur, ya da tekrar yüklediğin Wc3te MH zaten mevcuttur.

PlanetX
17/07/2012, 17:47
Ayrica elindeki haritada da olabilir maphack. Rus bir hackerin urunu. Orjinal DotA mapi gibi gosterebiliyordu editledigi DotA mapini. Hala yapabiliyordur muhtemelen.

MrFoseptik
17/07/2012, 20:30
Ayrica elindeki haritada da olabilir maphack. Rus bir hackerin urunu. Orjinal DotA mapi gibi gosterebiliyordu editledigi DotA mapini. Hala yapabiliyordur muhtemelen.

ilk defa duydum tüylerim diken diken oldu :)

PlanetX
17/07/2012, 23:35
Ben saygi duydum adama. Oldukca zor bir sey yaptigi.

WrongheR
17/07/2012, 23:51
Bence herkesin en az 1-2 kere MH kullanması gerekiyor ki bilsinler. Zaten MHden kurtulmak için açılmış konu, daha ileri gitmeye gerek yok.

Bilgisayarına format attıktan sonra MH kalkmadı gibi bir şey söz konusu değil. Ya format attığını sanıp atamıyorsundur, ya da tekrar yüklediğin Wc3te MH zaten mevcuttur.

Asus N6J1a nın orj.recoverysini yapmaktayım ana hdd sınırla ile recovery yaptım w3ün klasörü olduğu yerde içinde gene olmadı.


Ben saygi duydum adama. Oldukca zor bir sey yaptigi.

Yorumunuz için teşekkürler.

Gerçekten bıktım darer bile bulamadı bu mhyi sistemimde acaba xnape denesem ordaki shield mh fix özelliği var mı ki hiç denemedim de ?

PlanetX
18/07/2012, 00:00
Temiz bir W3 bulup onu kurup ayrica haritayi da getdota.com sitesinden indirdin mi?

TauHunter
18/07/2012, 00:07
kasayı yan yatır

D1e-_-
18/07/2012, 00:18
Yanlız saygı duydum demesi sana degildi ^_^

BorisPeace
18/07/2012, 00:49
Xnape kapandı diye biliyorum.

WrongheR
18/07/2012, 01:40
Temiz bir W3 bulup onu kurup ayrica haritayi da getdota.com sitesinden indirdin mi?

getdotadan indiriyorum hep :(

NightStalker
18/07/2012, 03:14
Dediğim gibi formattan sonra eski w3 ü kullanırsan olmaz o w3ü başka pc de kullan gene mh olur. Onu kaldırıp temiz w3 indirmelisin.

ELysin
18/07/2012, 03:50
Nick bul :s

WrongheR
18/07/2012, 21:31
Link (http://www.gamehonor.com/showthread.php/1155-Blizz-Reseter)
bunu dene bi
Edit: 1.26a'yı yeniden yüklemen gerekir

Sağolasın E.b. patch yükledikten sonra roc'a cevirdim üzerine w3-tft yükleyince düzeldi sağolun.

Şimdi tek sorun : http://www.gamehonor.com/showthread.php/15020-As%C4%B1r%C4%B1-Kasma-Sorunu

Konu Kilit.