PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Warcraft III Dota Lan'dan Oynamak



JustinPeace
28/10/2008, 16:47
Beyler Ben Lan Bağlantısıyla NasıL Dota oynayabilirim ??? Birde Eurobattle'da Kurdugum oyuna Lan Bağlantımdaki bir PC giremiyor bu sorunu nasıL çözebiLirim :confused:

tekila
28/10/2008, 18:26
port ? actinmi

JustinPeace
28/10/2008, 20:31
evet Açtım herkes girebiliyor ama Ağ Bağlantımdakiler giremiyor

JustinPeace
01/11/2008, 17:20
ee Yardım Edicek Yokmu

alptkn
01/11/2008, 22:11
Bak öncelikle oynıyacak arkadaşlarının guvenlik duvarını kapamaları gerek (firewall) !!!buraya dikkat!!! (firewall kapamak ciddi bir risktir bu yuzden int msn vs. kapamak senin ve arkadaşlarının bilgisayarlarını koruyacaktır ) bundan sonra hamachi den arkadaşlarının ağına katılarak oynaya bilirsin .



-ŞİMDİ- Hamachi nin ne olduğunu bilmediğini varsayarak anlatıyorum : :D

Hamachi internet uzerinden local arena network ( LAN ) kurmanı sağlar . Bu yuzden her arkadaşında olması gerekir ve hepinizinde ortak bir arkadaşınızın ağına katılması gerekir . Bunu programın alt koşesinde bulunan çark biçimindeki butona tıklayıp "yeni bir ağ oluştur" diyerek yapabilirsin . Eğer bir arkadaşını ağına katılmak istersen aynı butonda "bir ağa katıl" diyerek yapabilirirsin .

Gerisini anlatarak sizi bilgisayar özurlu yerine koymuş olacağım için anlatmıyorum :D !

Ama ginede bana pm atabilirsin . (Genellikle buraya çok girmediğimi belirtiyorum yani cevap alman uzun sura bilir)

Yardımcı olabildiysem ne mutlu !

alptkn
01/11/2008, 22:13
ha ayrıca port olayı sadece server uzerinde oynarken

JustinPeace
04/11/2008, 12:38
Local'dan Artık Oynayabiliyoruz Hamachi'ye Gerek KaLmadan Ama Genede Battle.net'te Host Oldugumda Ağımdan Bir Bilgisayar Oyunuma Giremiyor bunu nasıL haLLederim? Bu Arada Cevabın İçin TeşşekkürLer..

[Tr]CHaKaL
04/11/2008, 13:12
host ayarlari yapman gerekiyor yaptın mı o ayarları??
sanırım sitede var..

JustinPeace
05/11/2008, 20:04
Bahsettiğin Şey Portlar mı ?

good
26/01/2009, 15:01
ben port açtım herşeyi yaptım olmadı:(