PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2den beri uğraşıyorum bakın lütfen



beeteeka
28/10/2008, 18:59
Arkadaşlar bu siteden 14 part olam W3-TFT paketini indirdim.Daemon tools da indirdim.w3ü kurdum.Sizin verdiğiniz crack çalışmadı.başka cracki attım.Reign Of Chaos açıldı.Daha sonra TFT'yi yükledim.TFT cracki bulamadım.50 tane crack indirdim hepsinin içinden keygen çıktı. Burdaki TFT no cdyi de indirdim.İçindeki world edit dosyasını klasöre atınca 507.dll hatası veriyo.Sabahtan beri kaldırıp kaldırıp yeniden kuruyorum.Lütfen yardımcı olun bana :( :eek: ağlıyacam yaa valla ağlıyacam :( :( :( :( :( :( :(

gxAYIVHj
28/10/2008, 19:37
önce reign of chaos kur crack yapma ardından frozen throne kur crack yapma. sonra 1.22 patch ı kur crack yapma. ardından euroloader i kur. masaüstüne gelen euroloader simgesinden oyunu ac

beeteeka
28/10/2008, 19:56
Kardeş saolasın.Peki bu euroloader programını nerden bulabilirim ?

gxAYIVHj
28/10/2008, 19:57
http://www.mediafire.com/?dpld58jkbnq
bu

beeteeka
28/10/2008, 20:48
http://img207.imageshack.us/img207/5525/hatahr0.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=hatahr0.jpg)http://img207.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Kardeş bu hatayı verdi.Bunun için ne yapabilirm ?

kurti
07/11/2008, 10:41
yhaw battle .net ten dotaya nasıl baglanacam euroloader ı nasıl yüklücem serefsizler oyun savelerini silmisler netteki puff!!