PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ghost (BOT) lazım



kutaydagki
02/11/2008, 09:59
Arkadaşlar bana ghost programı gerekiyor indirdim kendi sitesinden ama yükleyemedim.benim w3 program files dan çekme yüklü değil o yüzden olabilirmi.

WoLKHaN
02/11/2008, 11:35
Aşağıdaki konudan bilgi edinebilirsin

Ghostone 1.4.194 Rehberi Görüntülü Anlatım (http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=3883)

gencoblade
06/05/2009, 19:20
ya bu ghost laineth rehberine neden giremiyorum??

sansarnemrut
14/05/2009, 22:42
bende giremedim bi sorun var..

WoLKHaN
15/05/2009, 09:33
Aşağıdaki konudan bilgi edinebilirsin

Ghostone 1.4.194 Rehberi Görüntülü Anlatım (http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=3883)


En Güncel Ghost Versiyonudur Bakmanızı Tavsiye Ederim

Leberisso
16/05/2009, 22:58
http://img33.imageshack.us/my.php?image=lookpack.jpg kardeşim lookback ile ilgili sorunum var anlamadım gitti bi bakarmısın lütfen :(

MisTakeS
10/07/2009, 01:52
beyler ben en basta config ghost++ ya basınca hiç bir etki olmuyor çıkması gereken sayfa açılmıyor ?
neden oluodur bi yardım pls.

serter07
10/07/2009, 10:26
evet mistakes(kemal) in yaşadığı sorun bendede vardı sonra uğraşmayı kestim bi süre sonra ghosta tıklayınca dl 3 falan tam hatırlayamadığım bi sorun yaşandı bu konunun takipçisi olayım ben en iyisi çünkü onun yaşadığı sorunun aynısı bende de var loopback tamam configure ghost ++ da komut almıyo :S

halocan
12/07/2009, 21:39
BEyler Loopback ve Ghost ayarları + Ghost download için sitedeki rehbere bakmanız yeterli herşey çok kolay görüntülü anlatım çok açık... Adminimiz saolsun çok güzel yapmış ;)

serter07
13/07/2009, 08:51
zaten ben o konuya bakıp hazırladım loopback tamam ama configure ghost++ da hiç bişey olmuyo bi güncelleştirme gerekiyomuş onu indiremedim daha sonra ghosta tıklayınca hata vererek açılıyo ve komut veremiyorm