PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dota2'ye giriyorum ama herşey de error veriyo



Yapthes
06/08/2012, 10:33
Oyun arıyo orada sıkıntı yok, buluyo (tamam) sonra oyuna girmeye çalışıyo ve ardından atıyo oyundan ve küçük bir ekran çıkıp diyor ki: disconnected from the server. Connection to the server exceeded the number of retries. Server is probably not available.
Napıcaz bu durumda??
Ayrıca Today kısmına veya Learn kısmına nereye girersem gireyim "#cef_error_header-138" diye bi hata yazısı çıkıyo.
Yardım edebilecek durumda olan yardımlarını esirgemezse mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar..

Overmedia
06/08/2012, 10:38
Silip yüklemeyi denedinmi ?

Yapthes
06/08/2012, 10:42
Silip yüklemeyi denedinmi ?
Daha iyi bir çözüm yoluyok mu? :D Çünkü internet yavaş 10 saatte falan yüklüyo. Bunu son çare olarak denemeyi düşünüyorum açıkçası..

Overmedia
06/08/2012, 12:22
İnternette biraz araştırdım ilk önce bi denemelik olarak anti virüs ve firewall kapat
sonra 2. olarak steamdan kütüphaneye gel dota2 ye sağ tıkla properties-local file-verify intregrity of game chace bu yolu izle sonra dota 2 yi tekrar aç düzelirse ne mutlu sana düzelmesse farklı yollar denemeye calısırız

Yapthes
06/08/2012, 13:53
İnternette biraz araştırdım ilk önce bi denemelik olarak anti virüs ve firewall kapat
sonra 2. olarak steamdan kütüphaneye gel dota2 ye sağ tıkla properties-local file-verify intregrity of game chace bu yolu izle sonra dota 2 yi tekrar aç düzelirse ne mutlu sana düzelmesse farklı yollar denemeye calısırız

McAfee denen antivirüsü kapatamadım ve o antivirüs yüzünden de firewall'ı kapatamıyorum. Bunları yapmadan steamden dediklerini yaptım ama bir işe yaramadı. Gene de saol. Bu arada ben oyuna girebiliyordum. Dün bir oyundan sürekli düştüm geri bağlandım falan derken oyunu bitirdim. Sinirden oyundan çıktım. Akşam tekrar girerken bu hatayla karşılastım

Famera
06/08/2012, 14:30
Silip yükleme yerine şunu yapabilirsin.
Kütüphanede dota 2 simgesine sağ tıkla oradan özelliklere gir ardından Yerel dosyalar sekmesine tıkla ve son olarak Dosyaları doğrula dene 3.seçenekten olması lazım.Ona tıkladıktan sonra dosyaları doğrulamaya başlayacak eğer eksik bir şey varsa sadece o eksik olan şeyi indiriyor.

Yapthes
06/08/2012, 16:02
Söylediğin Overmedia nın söylediği şey değil mi? Yaptım onu hala eskisi gibi.

Lexsarko
06/08/2012, 16:33
"Connection to the server exceeded the number of retries." "Sunucu bağlantısı yeniden deneme sayı sınırını aştı." manasına geliyor. Senin sorununun oyundan kaynaklandığını sanmıyorum. Senin sorunun bağlantının zayıf olması anladığım kadarıyla ki zaten netinin oyunu tekrar indirmek istemeyeceğin kadar kötü olmasından bunu gayet rahat anlıyoruz.

Aynı hatayı bağlantımda sıkıntı olduğunda ben de alıyorum. Oyunla boşuna uğraşma, bağlantındaki sıkıntıları gidermeye çalış. Eğer netini düzeltme şansın yoksa oyunu sil gitsin. Ne kendine eziyet et ne de başkalarının oyununu mahvet. Çünkü bu olay senin başına her gelişinde aynı oyuna atanan 9 kişi boş boş dakikalarca bekliyor ve yeniden oyun aramak zorunda kalıyor.

Yapthes
06/08/2012, 17:03
Eğer sorun bağlantı problemi ise tamam uğraşmam. Dün 400den assağı değildi ping ama eskiden böyle değildi orası garip. Neyse şimdilik normal dotaya geçtim, bağlantı düzelcek olursa tekrardan gireriz oyuna. Dediğin gibi diğer oyunculara eziyete gerek yok. Bilgi için de ayrıyetten teşekkürler.

ViktorReznov
06/08/2012, 19:38
Deneme yapmak istediğinde Lobi oyun kurup tek kişi girerek pingini falan kontrol edebilirsin.Server yerini Avrupa yapmayı unutma ama.

Yapthes
06/08/2012, 20:27
Lobi oyun kurmayı bilmiyorum. Bi araştırayım, saol.

tranq
06/08/2012, 20:38
Antivirüs varsa ayrıcalıklar kısmından steam klasörünü seç düzeltebilir bazı antivirüs programları sorun yapıyor.

Yapthes
06/08/2012, 20:46
Lobi kurarak denedim, sonuç aynı. McAfee denen antivirüs biraz garip. Araştırdım bu programı kolay kolay kontrol edemiyosun. Çıkış yapmak da zor. Sebebi çoğu virüsün antivirüs programlarını hedef almasıymış ve bu program da bu sayede kendini güvende tutuyormuş falan. Ama eğer antivirüs problem çıkartacaksa bunu en başta yapması gerekmez miydi?

WeRdeR WeReMeM
06/08/2012, 21:15
Sil gitsin ya McAfee kadar lanet bir program yok.

Yapthes
06/08/2012, 23:07
Valla öyle yapıcam bu gidişle.

mibemolmajor
23/10/2012, 15:20
selam. sorunu çözdünüzmü? bendede varda aynısı...