PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DotA'yı açmaya çalışırken hata alıyorum



D1e-_-
07/08/2012, 18:52
Bilgisayarımı formatlamadan önce Warcraft III' dosyamı bir diske (http://www.google.com.tr/imgres?um=1&hl=tr&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:tr:official&channel=fflb&biw=1366&bih=665&tbm=isch&tbnid=iQiCSvJ9ZAOcPM:&imgrefurl=http://archive.techtree.com/techtree/jsp/article.jsp%3Farticle_id%3D5427%26cat_id%3D611&docid=vdCu0GztqvHUHM&imgurl=http://images.techtree.com/ttimages/story/5427_rw_seagatemomentus100gb_full_profile.jpg&w=450&h=307&ei=eDkhUI31I4eLhQenwoHAAw&zoom=1&iact=hc&vpx=473&vpy=163&dur=228&hovh=185&hovw=272&tx=92&ty=107&sig=105614802793150941707&page=1&tbnh=138&tbnw=203&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:2,s:0,i:76) kopyaladım, daha sonra çıkartıp açmaya çalıştığımda bu hatayı verdi:
http://a1208.hizliresim.com/10/7/blqmz.png
Yapmam gereken nedir? Şimdiden teşekkürler.

kummbara
07/08/2012, 19:01
Format attıktan sonra driverları ve Directx son sürümü yükledin mi ?

D1e-_-
07/08/2012, 19:04
Formatı kendim atmadım -_-

nancilin
07/08/2012, 19:06
Direct X ten kaynaklanan bir hata. Yüklemen sorunu giderecektir.

D1e-_-
07/08/2012, 20:19
İndirebileceğim linki biri atabilir mi? İki yerden indirdimde ikiside olmadı :'(.

D1e-_-
07/08/2012, 22:30
Silip kurdum hata devam ediyor.