PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vista Battle.net Sorun ... YARDIM !!!!



HoLLyWen0m
08/11/2008, 23:59
Herkese İyi Dotalar ... Vistada Battle.net girmeye çaLıştığımda ID-PW yaZınca The operation failed,because the specified server is invalid Hatası aLıyorum.. Ardından
Your connection to Battle.net has been Lost Hatası aLıyorum.. YükLediğim DosyaLar Şunlardır:::.. w3 arDından 1.22 sonra euroloader Ve SitenizdeKi Vista uyumlu oLan Dosyalarıda İndirdim .. Dediğiniz gibi YapDım ama HaLa Bu HataYı aLıyorum.. Yardım Ederseniz seviNirim ... :)

djxamax
15/01/2009, 13:27
Buna bı cozum bulunamadım sanırım :s bendede aynı sey var admınler bı cozum bulmanızı rıca edıyoruzz z

WoLKHaN
15/01/2009, 16:01
1.22 patch yükledikten sonra sadece 1.22 w3battlenet loader yükleyin vista loader yüklemeyin.Eğer normal loader ile girmiorsa vista loader yükleyin.

sayko123
25/01/2009, 22:53
arkadaslar çok forum gezdim bulamadım en sonunda arkadaslarımın yardımı ile bu hatayı geçebildim.sorunu çözmek için user accounts a girin orada control settings den tikli olan yerin tikini kaldırın sorun çözülüyor.

nundread
26/01/2009, 19:26
benim vista da battle neti yükliyorum her şey güzel kayıt fln da yapıoru. w3l den oyuna girdikten sonra battle.net e tıklayınca battle net dosyaları indirilirken bi sorunla karşılaştı sanırım hard disk inizde yeterli alan yok ü yüzden gerekli dosyalar indirilemedi dior ama 100gb bos yer war silip silip yeniden yüklüorum olmuo :S

liquidsnakes
26/01/2009, 19:33
sayko bu dedigin user accounts tam olarak nerde göremedim yau :s

jotun_
30/01/2009, 19:03
biri şunu banada söylesin kafayı yicem resmen

Arkentros
31/01/2009, 13:38
Beyler aynı sorun bütün vista kullanıcılarında war galiba 3 gündür dota gidermiorum kafayı yicem

akcel
06/02/2009, 14:40
çözümünü bulabilen varmı? aynı hatayla boğoşuyorum günlerdir

fatih8181
07/03/2009, 22:06
yaa hadi ya cözen yok mu su sorunu oynayamiyorum

asdwasd
01/04/2009, 17:14
hayır, enteresan olan olay daha düne kadar oynuyor olmam :S

uchiha
07/05/2009, 20:02
kardesbnde vista kullanırm onclikle bi bak bkalm battle nete tkladıgn yerde pvgn serverne gruo mu grmuor ise w3 klasorunun içinde battle net die bi dosya var çift tkle ....veriler kayıt defterine grildi dio snra liste de de pvgn çkıo bn sorunu bole çozdm

panthy93
18/05/2009, 10:28
kardesbnde vista kullanırm onclikle bi bak bkalm battle nete tkladıgn yerde pvgn serverne gruo mu grmuor ise w3 klasorunun içinde battle net die bi dosya var çift tkle ....veriler kayıt defterine grildi dio snra liste de de pvgn çkıo bn sorunu bole çozdm

millet aynı hata bende de oluyodu arkadaşın dediği doğru warcarft klasöründe euroloader.reg veya eurobattle.reg var ona çift tıklayın kayıt bilgileri girilsin mi diyor. buna da evt deyin sonra oyuna akın.

eğer şöle bi hata alıyosanız : unable to validate game version Please reconnect battle net or apply the current game patch manually

gariptir ama crack yapmadan deneyince girdi crackli oyunla girince bu hatayı verdi yani crack yapmadan girin...

CropseR
06/02/2010, 18:55
Beyler bu hata eurobattle.net'in değiştirdiği patchlerden dolayı kaynaklanıyor... eğer sistemde patch değişir ise sizinki eski kaldığından giremiyorsunuz .. Hangi patch in aktif olduğuna ise eurobattle.net'ten

Server is now running ONLY 1.24C patch
In order to play on Eurobattle.net you must install the 1.24c version.

Blizzard 1.24c UNIVERSAL patch (any version to 1.24c ) : must run the

-----Ana sayfada bir kutucuk içerisinde gösterilmektedir.. İyi Oyunlar....