PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ses cikmiyor yardim lutfenn !!



BurNoxy
09/11/2008, 19:42
Oncelikle herkeze selamlar eurobattle da host kuruyorum oynuyorum bir sürü kisi girip cikabilior banlist programi kullaniyorum hersey calisiyor...


OYUNDAN CIKTIKTAN SONRA tekrar girdim mi ses cikmiyor ses iptal oluyor virüs gibi bisey var nedir bu ? yardim ??? Biri bana lütfen yardim etsin turkspeed_01@hotmail.com ya burda yada bu topic altinda biri yazsin lutfen... yoksa pc kircam sinirden..

gxAYIVHj
09/11/2008, 20:02
options dan ses ayarlarnı kontrol et

BurNoxy
09/11/2008, 20:10
options dan ses ayarlarnı kontrol et



cevap cok fazla acikti tsk ederim...

BurNoxy
09/11/2008, 20:14
Oyundan ciktiktan sonra yada bi süre sonra sag taraftaki ses denetim cubugunu acamiyorum hata veriyor.. ve oyuna girdigim zamanda w3 ses hatasi veriyor pc reset atiyorum düzeliyor bu nedir ??? portlari actik dige virüs mu giriyor sürekli ? :/// yada bunun bi önlemi varmi OPTIONS ILE HIC BIR BAGI YOK DIGE TAHMIN EDIYORUM..

imported_Storm
09/11/2008, 20:20
Eğer ctrl+alt+delete den svchost adlı işlemciyi kapatıyorsan ses çıkmaz.

BurNoxy
09/11/2008, 20:28
Eğer ctrl+alt+delete den svchost adlı işlemciyi kapatıyorsan ses çıkmaz.

hayir kapatmiyorum.. onu simdi senden duydum pc reset atip hemen w3 girdimmi ses ciiyor biraz bekledikten sonra girersem ses gidior sag tarafta saatin oldugu yerdeki ses cubugunu acamiyorum hata veriyor :/// bu bir virüs mudur yada Banlistten kaynaklanan bi sorunmu yada Modemimden firewall ve tüm güvenlik duvarlarini kapatim o yüzdemi kaynaklaniyor ? yada bunun icin ne yapmam gerek ?

BurNoxy
09/11/2008, 20:35
hata da bu arkadaslar ;

Etkin karıştırıcı aygıtı yok. Karıştırıcı aygıtı yüklemek için denetim masasi'na gidin, önce yazicilar ve diger donanim'i sonra da donanım ekle'yi tiklatin.
Bu program şimdi kapanacak...

Bu sekilde sacma sapan bi hata veriyor uyuz oldum bi bokta anlasılmıyorrr ... :///

mashed666
09/11/2008, 21:18
cevap cok fazla acikti tsk ederim...

LoLxD:D

bi şekilde ses kartın bozulmus yada ses dosyaları silinmiş olabilir...

BurNoxy
09/11/2008, 21:22
LoLxD:D

bi şekilde ses kartın bozulmus yada ses dosyaları silinmiş olabilir...

güzel hos diyorsunda arkadasim tamam ses driverini bastan yüklüyorum sorun devam ediyor.. Ses efekleri ve ses aygit özelliklerini disable yapiyor. reset atinca düzeliyor belli bi süre devam edior ve ardindan tekrardan disable oluyor eger hizli olup w3 girersem sorun yok ses acik seklde devam ediorum.. oyunu asa attip ses efekleri ve ses aygit özellikleri yine disable oluyor bu bence port ve banlist ile alakasi olmasin bunu bilen kimse yokmu kimsenin basina gelmedi galba ? ://

mashed666
09/11/2008, 21:23
benzerini yasıorum ama hata vermedi sadece ses çıkmıyor... sanırım pc nin kendisinde ses kartında yada windowsun çözemediği bir sorun yada virüs girmiş olabilir...

Laichzeit
11/11/2008, 15:04
kendi kendine res atıyorsa büyük ihtimalle virüs vardır