PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Battle.net hatası yardım edın



UNIYASHA
10/11/2008, 15:56
arkadaslar ben http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=719 adresindeki her seyi tek tek yaptım. fakat battle.net tusuna basınca


Unable to connect to Battle.net

You may be trying to connect to an
invalid Battle.net server. If you are
!!!! using a modem,you may need to
!!!!!! mannually connct to the Internet
!!!! before connecting to Battle.net

OK



selınde bi tabloo cıkıyor resim koymayı bılmedıgımden dolayı yapamıyorum resim seklınde ! li sekılde hata verıyor sorunu nasıl cozucem yardım edın nolur

imported_Storm
10/11/2008, 16:00
bana özel mesajla msn adresini ver yardım etmeye çalışıyim

lider
16/11/2008, 20:12
bndede aynı hayatı veriyo yardım edin

gxAYIVHj
16/11/2008, 20:13
bndede aynı hayatı veriyo yardım edin

vista mı yüklü?

cemo
16/11/2008, 20:15
uniyasha ve modeme res attın ya sonra bidaha gir olmassa kapalıdır yani gx neden olmuor adama yardım etsene

lider
16/11/2008, 20:16
hyr xp yüklü

[Tr]CHaKaL
16/11/2008, 20:19
son patch mi ??

lider
16/11/2008, 20:35
eet herşey tama ama o ayzı çıkmadan önce bi kere the cd key provided in invalid die bi yazı çıktı

gxAYIVHj
16/11/2008, 20:39
eet herşey tama ama o ayzı çıkmadan önce bi kere the cd key provided in invalid die bi yazı çıktı

battle.net yazan yerin yanındaki butona tıklayarak ordan eurobattle.net i seç

lider
16/11/2008, 20:40
aynı hata verio gene

gxAYIVHj
16/11/2008, 20:43
tekrar baştan kurmayı denedin mi?

lider
16/11/2008, 20:46
eet kardeşim kurdum

lider
16/11/2008, 20:47
olmuyo yni

dodomantr
21/11/2008, 15:32
off lider kardes sende olanlarin aynısı bendede oluo

gafill
23/11/2008, 21:33
aynı hata bendede vbar internet e bağlıyım ama hic bekletmeden batt.net e basar basmaz veriyo bu hatayı.çözüm ü bulan bilgilendirsin lütfen.

cemo
23/11/2008, 21:43
Evet hata alıyorsunuz Ama o aldıgınız hata
1.Modeme res atın 2 . battle.nete girmiyor olablir o sırada 3. patchiniz 1.22a olcak patchi www.trdota.com dan indirin baska yerden indirmeyin 4. eurobattle.neti secin ordaki seceneklerden 5. yeniden kurun 6. olmuyorsa yuh :D

beeteeka
24/11/2008, 22:10
aynı hata bende de werıoo modeme resetı boswer bırazdan parcalayacam :S

beeteeka
24/11/2008, 22:10
cıdden bana yuh osaman yaa :D

beeteeka
24/11/2008, 22:14
yardım edecek bırı warmı suan ?

cemo
24/11/2008, 22:43
benm bildigime gore bunları yapnca olması gerek . nasıl olmıyablir bilemiyorum

4e4eva
01/02/2009, 23:00
banada the cd key is invalid gibi bir yazı çıkıyor. patchim 1.22 frozen throne. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler:)

II_Remedy_II
01/02/2009, 23:04
Şu linkteki dosyayı indir warcraftın kurulu olduğu yere kopyala aç uyarı vericek evet de sonra bir daha dene

http://uploaded.to/?id=kv84xv

flashnis
05/02/2009, 15:46
vista da da çalısmıyor galiba bendede tam oyundayım bisey olmadan hemen çıkıyor

enchantress
09/02/2009, 20:38
yine olmadı o dosyayı indirdim warcraftın icine actım calıstırdım olmadı :S

JustTR
09/02/2009, 20:43
yaa sabah oynıodm smdi bnde oynayamıom aynı sey cıkıo

tantuni87
09/02/2009, 21:15
bende de sabah gırerken sımdı gırmıyo cozemedım hala

Mortuus
09/02/2009, 21:46
bende de aynı sorun var belki de battle.net te bir sorun vardır

[H]Computer[P]
10/02/2009, 16:21
eurobattle.net tede sorun war herhalde yenileme calısmaları war

gorillazu2
08/06/2009, 17:41
kardeş o hata behnde de oluyo sehnin dediin yere tıkladım 4 seçenek var ama euro battle görünmedi behnde

heacker94
10/06/2009, 08:20
kardeşler 2 hatada bende var ne sabah ne akşam girebiliyorum yardım edin lütfen

illegal_45
19/07/2009, 13:38
birsi acıklasın lütfen !!!!!!!!!!!!!1111